Pareri ULTRAFORMER 3: lifting nechirurgical pentru zona din jurul ochilor. Recomandare Top Line Romania.

TOP LINE Romania a adus in premiera aparatul ULTRAFORMER 3 pentru lifting nechirurgical, un aparat despre care vedetele au o parere foarte buna.

ULTRAFORMER 3 a devenit tehnologia cosmetica nechirurgicala preferata de vedete îndragite din România: Anca Serea, Carmen Bruma, Catalin Botezatu, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Adina Halas.

Aceste vedete au urmat la Centrele Silhouette din Bucuresti procedura cosmetica care a oferit rezultatele estetice dorite, într-un mod complet natural si total neinvaziv.

pareri forumuri aparat Ultraformer lifting nechirurgical

Opinia cea mai raspandita la nivel international este ca ULTRAFORMER 3 este cea mai eficientă tehnologie de acest tip de pe piață.

Aparatul ULTRAFORMER 3 folosește energie focusată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete care pătrunde în zona vizată.

Astfel, se creează puncte de coagulare și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare corporală.

Colagenul și elastina sunt de natură endogenă, produse de propriul corp, motiv pentru care rezultatele persistă foarte de mult.

În urma unei ședințe personalizate care durează aproximativ între 20 și 30 de minute, laxitatea cutanată a pielii este tratată, ridurile sunt diminuate, iar aspectul general al chipului este întinerit.

Rezultatele tratamentului cu ULTRAFORMER sunt vizibile imediat, însă efectul maxim se obține după trei luni și poate dura chiar și mai mult de un an.

Tratamentul pentru față și gât durează 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

ULTRAFORMER 3 poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprâncene, pomeți, maxilar inferior, în cazul bărbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gât, mijloc, axilă, abdomen, coapse.

Tratamentul se personalizează în funcție de nevoile tenului și nu necesită anestezie și nici perioadă de recuperare.

Rezultatul maxim se obține după trei luni, însă îmbunătățirea texturii pielii și fermitatea acesteia se remarcă imediat după sesiunea tratamentului cosmetic cu ULTRAFORMER.