Gerovital ofera GRATUIT sesiuni de machiaj si manichiura la Electric Castle

La ediția 2018 a festivalului ELECTRIC CASTLE, Gerovital pune frumusețea pe note muzicale, oferind tuturor participanților surprize și experiențe inedite, pline de culoare, direct din pavilionul WeShowCase.

De asemenea, participanții la Electric Castle 2018 vor putea beneficia de o serie de surprize și concursuri cu premii speciale, pregătite în zona de activare a brandului.

Si în 2018 Gerovital este partener al Electric Castle, o colaborare pe care cei de la Farmec isi propun să o transforme într-o tradiție frumoasă, materializată în activități și activări de impact pentru publicul. 
Oferte Machiaj Gratuit Gerovital Electric Castle
Și la această ediție ELECTRIC CASTLE, cei de la Farmec se vor implica în oferirea unei experiențe festivaliere memorabile și pline de culoare tinerilor activi, prezenți la festival și uniți de pasiunea pentru muzică și de dorința de a fi parte a comunității dezvoltată în jurul festivalului. 

Gerovital a pregătit o serie de activări în premieră, care vor combina tehnologia cu atmosfera electrică și care vor marca în cele mai puternice nuanțe interacțiunile participanților la festival.

Parteneriatul cu Farmec aduce în prim plan frumusețea și autenticitatea muzicii, desăvârșind atmosfera și vibe-ul unic al celor 5 zile de festival. 

Prezența Gerovital la Electric Castle 2018 este definită de conceptul „Mai mult decât culoare”, o umbrelă de comunicare care vizează toate activitățile pregătite pentru această ediție. 

Astfel, în cadrul pavilionului WeShowCase, Gerovital va fi prezent cu 3 zone special amenajate pentru a oferi tuturor participanților la festival activări relevante.

Pe durata ediției din acest an a Electric Castle (18 – 22 iulie), Gerovital va defini lookul fresh, în ton cu ultimele tendințe de beauty, oferindu-le participanților la festival sesiuni de machiaj și manichiură

Acestea vor fi realizate de artiști make-up și experți în estetica unghiilor cu produse din prima gamă de cosmetică decorativă a companiei clujene – Gerovital Beauty.

În premieră pentru brand, va fi pregătită și o activare de testare a diverselor stiluri de machiaj, pe baza tehnologiei de recunoaștere facială.

Cu ajutorul tehnicilor de realitate virtuală augmentată, festivalierii vor putea experimenta cu stilurile de make-up, nuanțele și combinațiile cromatice distincte, alegând opțiunea care li se potrivește cel mai bine tenului, dar și propriei personalități.

Gerovital îi încurajează pe festivalieri să participe la concursurile și provocările electrice, care solicită creativitatea în crearea unor versuri amuzante și îndemânarea în realizarea unei manichiuri perfecte prietenilor, probă contra cronometru. 

Abilitățile, energia și entuziasmul câștigătorilor vor fi răsplătite cu premii constând în produse Gerovital Sun, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Geluri de duș și Aslavital.
MAI POTI CITI