Pareri Rujuri lichide POWERlips Fluid de la Nu Skin!

Fie că mergi la piscină, la picnic, la birou sau la un party, nuanțele colecției de rujuri lichide Candy Summer sunt potrivite pentru un look îndrăzneț, în orice situație!

Candy Summer, colecția Nu Skin pe care trebuie să o ai sezonul acesta, o colectie despre care parerile de pe forumurile dedicate sunt mai mult decat pozitive.

Pe de altă parte, nuanța de nude (Promotion) este o culoare perfectă pentru zilele de vară în care mergi totuși la birou, pentru că îți va pune în evidență bronzul și te va ajuta să obții un look cât se poate de proaspat.

De ce sunt rujurile lichide o alegere potrivită pentru sezonul estival? Pentru ca ofera o aplicate usoara si au textura usoara, care nu ingrasa si ofera prospetime.
pareri forum nu colour powerlips fluid rujuri lichide

Apoi, rujurile lichide POWERlips Fluid, din colecția Candy Summer, au texturi plăcute, care nu usucă buzele, ci le hidratează și le îngrijesc.

Aplicarea ușoară, dintr-un singur pas, este un alt aspect peste care nu putem trece cu vederea, la fel cum sunt și cele trei nuanțe care ne-au cucerit din prima clipă.

Nu în ultimul rând, rujurile POWERlips Fluid nu se scurg de pe buze, sunt rezistente la transfer și pot fi combinate cu succes pentru a obține look-uri interesante, așa cum sunt buzele cu aspect ombre.

Aceasta formula usoara, foarte performanta si de lunga durata necesita doar o singura aplicare. 

Si multumita ingredientelor, cum ar fi ulei de avocado si vitamina E, buzele vor ramâne catifelate. Foarte puternic. Pur si simplu uau! Powerlips Fluid.

Începând cu 5 iulie, poți găsi colecția Candy Summer online de vanzare pe site-ul www.nuskin.com
MAI POTI CITI