Elseve Low Shampoo pareri sampon pentru descurcare usoara. Raport pret calitate apreciat pe forumuri.

Pentru a ne face o parere despre Elseve Low Shampoo trebuie sa intelegem ca aceasta este o gama de special creata de L’Oreal care ofera 3 beneficii într-un singur produs.

L’Oreal Elseve Low Shampoo este disponibil în trei variante:

1) Low Shampoo Ulei Extraordinar pentru par uscat, infuzat cu 6 uleiuri din flori pretioase,

2) Low Shampoo Total Repair 5 pentru par degradat, deteriorat, îmbogatit cu extract de calendula si activi cu proprietati de reparare

3) Low Shampoo Color Vive pentru par vopsit, îmbogatit cu ulei din in, filtre UVA/UVB si un concentrat nutritiv.
Pareri forumuri Elseve Low Shampoo sampon ingrijirea parului deteriorat

Tehnologia inovatoare Elseve Low Shampoo pe bază de lipide atrage impurităţile, oferind o curăţare delicată. Părul este curăţat chiar dacă nu produce spumă.

Majoritatea consumatorilor (dupa opiniile exprimate pe forumurile dedicate) sunt de parere ca textura delicată ca de balsam a sampoanelor Elseve Low Shampoo ajută la o descurcare uşoară a părului.

Si sa nu uita, ca formula cremoasă oferă de 2 ori mai multă nutriţie părului.

Acum sa luam pe rand cele 3 sampoane Elseve Low Shampoo sa ne facem o impresie despre beneficiile specifice fiecarui produs.

Low Shampoo Ulei Extraordinar, infuzat cu 6 uleiuri din flori preţioase, este un șampon ce oferă extra îngrijire părului uscat.

Curățare ultra delicatăFormula non-spumantă elimină impuritățile în mod delicat, fără a agresa părul.

Textura delicată ca de balsam descurcă perfect părul, reducând ruperea firelor de păr şi disciplinează.
Învăluie fibra capilară, hrănind-o fără a o îngreuna. Părul rămâne catifelat şi uşor.

Low Shampoo Color Vive, îmbogăţit cu Ulei din in, filter UVA/UVB şi un concentrat nutritiv, este un şampon ce oferă extra îngrijire părului colorat.

Hrăneşte intens şi netezeşte, păstrând culoarea vibrantă şi redând strălucirea.

Low Shampoo Total Repair 5, îmbogăţit cu extract de Calendula şi activi cu proprietăţi de reparare, este un şampon ce oferă extra îngrijire părului deteriorat.

Formula non-spumantă elimină impuritățile în mod delicat, fără a agresa părul.

Textura delicată ca de balsam descurcă părul, îl disciplinează şi reduce ruperea firelor de păr. Cu Low Shampoo Total Repair 5 părul este intens hrănit şi sunt combătute cele 5 semne ale părului degradat: uscat, lipsit de rezistenţă şi vitalitate, aspru şi tern

Pe final, parerea noastra este ca L’Oreal Elseve Low Shampoo este gamă dedicată părului care are nevoie de mai multă îngrijire, formula sa permițând o curățare delicată fără a agresa firul de păr. Noi  îl vedem potrivit pentru oricine, pentru că toate ne agresăm părul intr-un fel sau altul.
MAI POTI CITI