Pareri Restaurant Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar, Sheraton Bucuresti.

Sa ne facem o parere despre Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar, restaurant japonez situat în interiorul hotelului Sheraton, care si-a lansat noul meniu, în cadrul unei demonstratii de live cooking pe mesele hibachi.

“Benihana“, in japoneza, inseamna „floare rosie“. Din 1964 inseamna si un nou concept in bucataria de lux, care porneste de la traditiile culinare japoneze, adaptate insa la standardele omului actual occidental. 

Mesele hibachi tin de specificul resaturantului si, pe plitele cu care sunt dotate, bucatarii asiatici ai localului gatesc tot felul de bunatati in fata clientilor. 
pareri meniu restaurant japonez benihana bucuresti

Restaurantul japonez, sub conducerea lui Ashlie Dias, Executive Chef în cadrul hotelului Sheraton Bucharest Hotel, propune un meniu compus din rețete tradiționale pe bază de creveți, vită, rață și homar. 

Vedeta degustării a fost Vita Wagyu, gătită cu ingrediente aduse direct din Japonia, precum și celebrul sushi.

In materie de restaurante japoneze in Bucuresti, e greu de imaginat ce ar putea fi facut mai mult. 

Preturile din meniul Restaurantul Benihana Japanese Steakhouse sunt foarte mari - nicio surpriza din acest punct de vedere. 

E de mers neaparat la Benihana daca nu ati fost inca - de preferat in ziua in care ati incasat salariul.

Benihana reconstituie identitatea orientală a brandului prin detaliile tradițional japoneze, precum ceramica și kimono-urile autentice și oferă clienților săi experiențe de gătit live la teppanyaki, precum și un sushi bar creativ.

Restaurantul Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar din București face parte din lanțul internațional de restaurante Benihana, care aniversează anul acesta 55 de ani de la deschiderea primului restaurant din New York, al cărui fondator este Rocky Aoki.

preturi meniu benihana restaurant japonez bucuresti

Care este parerea clientilor despre restaurantul Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar Bucuresti (media review-urilor de pe principalele site-uri de recenzii):
  1. Servicii - 8.8
  2. Locatie - 8,8
  3. Curatenie - 8,9
  4. Confort - 8,5
  5. Facilitati - 8,6
  6. Personal - 8,9
  7. Raport calitate / pret - 8,4
  8. Securitate - 8.7
  9. Locuri de parcare - 8,7