Evolutia Robor 3M si 6M, pariaza si castiga bani frumosi. Apocalipsa cu ROBOR.

Romanii sunt "fascinati" de ROBOR, de istoricul si evolutia lui, si deseori sunt de parere ca titlurile precum, "Apocalipsa cu ROBOR", nu sunt departe de adevar.

Pe forumuri topicuri ca: Robor 6m, Robor BNR, Robor 3m, Robor evolutie, istoric Robor la 3 luni sau Robor Transilvania sunt printre cele mai active sectiuni de pe aceste site-uri.

Conform definitiei, ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se imprumuta intre ele institutiile bancare in moneda nationala (lei/RON).

ROBOR-ul este un indicator stabilit de catre Banca Nationala a României pe baza tranzactiilor efectuate de catre bancile din România.
pareri pariuri evolutie robor cote de castig riscante


Indicii cei mai utilizati de banci pentru stabilirea nivelului dobânzilor variabile sunt ROBOR 3M si ROBOR 6M.

Acum insa poti si sa castigi bani din evolutia ROBOR-ului, nu numai sa pierzi.

Stanleybet a lansat o ofertă specială privind estimările indicelui ROBOR la 3 luni, pariorii putând miza că indicele la 3 luni va atinge nivelul de 3,5% până la 31 iulie, iar până la finalul anului va atinge pragul de 4%.

Stanleybet oferă o cotă de câştig de 1,40 pentru persoanele care pariază că ROBOR la 3 luni va ajunge la 3,5% până la finalul lunii iulie şi una de 2,75 pentru cei care vor preconiza că indicele nu va atinge acest prag, până la 31 iulie.

De asemenea, pariorii care vor alege să parieze pe faptul că ROBOR la 3 luni va ajunge să atingă 4% până la 31 decembrie 2018, vor avea o cotă de câştig de 2,5, iar cei care vor paria că nu va atinge acest nivel, vor avea o cotă de 1,5.

Parerea economistilor legata de pariurile pe evolutia ROBOR este una pozitiva, acestia argumentand ca putem sa o privim ca pe sondaj de opinie permanent!
MAI POTI CITI