Pareri KUNIBOO haine pentru bebelusi si copii de la KUAFLAND ieftine si de calitate.

Analizand primele reactii de pe forumuri, se observa ca hainele de bebelusi si copii marca KUNIBOO de la Kaufland se bucura de opinii pozitive din partea consumatorilor.

Kaufland a lansat Kuniboo, prima marcă proprie de îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii cu varsta de până la șase ani.

Pe forumurile de mamici topicurile unde se discuta cel mai mult de hainutele Kuniboo sunt cele de genul: rochite fete 1 an, costumase bebelusi, haine bebelusi nou nascuti sau haine bebelusi ieftine.

pareri forumuri haine bebelusi kuniboo kaufland tabel marimi

Marca de imbracaminte pentru bebeulusi si copii pana in 6 ani, Kuniboo, este disponibilă exclusiv în magazinele Kaufland România.

Gama de haine KUNIBOO promite cea mai bună calitate și funcționalitate. 

Clienții Kaufland pot găsi permanent la raft articole uzuale destinate bebelușilor si copiilor: tricouri, body-uri cu mânecă lungă sau scurtă, colanți, scutece textile, jucării, prosoape, păturici, bavete, pijamale, căciulițe, dresuri și șosete ș.a. 

Pe lângă gama de bază Kuniboo, vor exista promoții periodice cu diverse hainute de bebelusi si copii speciale de sezon. 

Cu un design modern și creativ, atât pe placul copiilor, cât și al părinților, hăinuțele sunt practice și ușor de curățat.

Siguranța și calitatea sunt esențiale, mai ales când este vorba de îmbrăcăminte pentru cei mici. Iar noua marcă proprie Kaufland, Kuniboo, le pune pe primul loc.

Hainele pentru bebelusi si copii KUNIBOO sunt certificate cu standardul OEKO-TEX 100, un sistem de certificare al produselor textile de rang mondial, independent, care atestă cel mai înalt nivel de siguranță, incluzând verificări ale substanțelor toxice sau chimice cu risc cât de mic pentru sănătatea copiilor si a bebelusilor.

Procesul de producție al articolelor Kuniboo este unul sustenabil și ține cont de eficiența în utilizarea resurselor. 

Mai mult, Kaufland a ales materialele și furnizorii în baza unor criterii foarte stricte, ce asigură calitate și siguranță deplină, produsele fiind testate în laboratoare independente.
MAI POTI CITI