Pareri jucarii L.O.L Surprise Seria 3. Cele mai iubite jucarii acum si la NORIEL.

Sa ne facem o parere despre jucăriile L.O.L Surprise de la Noriel, jucarii care au cucerit întreaga lume, in anul 2017 obtinand chiar premiul „Jucaria anului".

Surprinde-ți plăcut fetița cu o jucărie L.O.L Surprise care-i va trezi interesul și pe care o va adăuga la colecția ei favorită!

Gama de jucarii L.O.L Surprise Seria 3 este adusă în România exclusiv de către Noriel și acum este disponibilă în magazinele stationare cat și in magazinul online.

pareri forumuri jucatii lol surprise noriel pret calitate ok
În gama L.O.L. Surprise Pets sunt 35 de figurine drăguțe în formă de animăluțe care vin în completarea gamei de păpuși L.O.L. Surprise.

Pentru că vara înseamnă neapărat și o excursie la mare, caută și L.O.L. Surprise Pearl , o ediție limitată care ascunde foarte multe accesorii și 2 păpușele. 

Pachetul conține o perlă spumantă și 6 perle micuțe asezate în jurul ei, fiecare conținând un accesoriu surpriză. 

Ambalajul poate fi folosit cu ușurință drept geantă de mână sau cutie de depozitare pentru jucăriile preferate. 

Si pentru că fetițele sunt preocupate de modă încă de la cea mai mică vârstă, nu uita nici de L.O.L Surprise Charm Fizz, o sferă pe care trebuie să o dizolvi în apa ca să descoperi ce accesoriu cool ai câștigat. 

Este amuzant și incitant, pentru că abia la sfârșit afli ce se ascunde aici.

Cu cât adună mai multe asemenea accesorii pentru brățara ei, cu atât aceasta va fi mai specială și mai admirată.

Opinia noastra este ca daca va doriti o jucarie moderna, la moda, pentru fetita ta atunci jucariile L.O.L. Surprise sunt o alegere inteligenta.