Pareri DIETA Cambridge slabire in 6 etape, care poate ajuta la eliminarea kilogramelor in plus.

Sa incercam sa ne facem o parere despre dieta de slabire Cambridge, un regim de slabire care spre deosebire de alte planuri de dietă cu puține calorii, produsele care înlocuiesc mesele sunt echilibrate nutrițional, iar astfel organismul tău nu va fi privat de mineralele și vitaminele de care are nevoie.

Slabeste ca o vedeta! Simplu si sanatos!

Opinia generala este ca dieta de slabire Cambridge forțează organismul intre în starea de cetoză, proces natural care apare atunci când grăsimile sunt transformate în energie de către organism.

Dieta Cambridge îți oferă suficiente proteine pentru a nu pierde din masa musculară, ci doar din grăsimi.
pareri cura de slabire cambridge recomandari si alimente

Dupa cum spuneam in titlu, regimul de slabire Cambridge este o dieta etapizata in sase pasi precis definiti.

Dieta Cambridge etapa 1. Durează între 1 si 12 săptămâni și este cea mai dură. Se vor consuma în jur de 4 alimente sau produse proteice (shake-uri, supe proteice) și 200 ml de lapte degresat.

In această etapă a regimului de slabire se vor consuma între 415 și 515 calorii pe zi, ceea ce este foarte puțin.

Dieta Cambridge etapa 2. Durează în jur de o saptamană (sau mai mult). Se vor consuma 3 produse proteice, lapte degresat și câteva legume gătite sănătos. În această perioadă se vor consuma în jur de 800 de calorii.

Dieta Cambridge etapa 3. Se va ține pentru 2 săptămani. Este mai o etapa mult mai prietenoasă, se vor consuma 2 produse pe baza de proteine, ai voie să servești toate cele 3 mese, dar echilibrat.

Te vei axa in principa pe consumul a multe salate, fructe si nuci. Nu uita de lapte, este permis. Nu vei consuma mai mult de 1.000 de calorii pe zi

Dieta Cambridge etapa 4. Nu exista o limită de timp. Se vor servi în continuare cele 2 produse proteice, fiind permise și alte alimente, dar ai grijă să fie sărace în calorii.

Nu vei putea consuma mai mult de 1.200 de calorii pe zi. Îl vei ține până vei slăbi atât cât îți dorești.

Dieta Cambridge etapa 5. Nici aici nu va exista limită de timp, iar dieta Cambridge va continua cu un produs bazat pe proteine, cele trei mese pe zi și o gustare sănătoasă. 

Desigur, te vei axa pe alimentele indicate mai sus. Nu se vor consuma mai mult de 1.500 de calorii.

Dieta Cambridge etapa 6. Sau perioada de menținere. În această etapă se presupune că ai atins deja greutatea dorită.

Așa că vei începe să mănânci cât mai sănătos, introducând carbohidrații. Ai grijă la ceea ce mănânci, pentru a nu te întoarce de unde ai plecat.

In concluzie opinia despre dieta Cambridge este una pozitiva, insa trebuie sa nu uitati ca există și posibilitatea ca dieta să nu ți se potrivească deoarece fiecare organism reacționează diferit.
MAI POTI CITI