NIVEA Fresh Revive pareri 3 sampoane USCATE pentru un par frumos

Sa ne facem o parere despre Fresh Revive,  o gamă de 3 șampoane uscate pentru un păr frumos în fiecare zi craete de NIVEA pentru tine, recomandate mai ales atunci când te grăbești.

Formulele inovatoare Fresh Revive conțin particule care absorb sebumul scalpului, fiind adaptate fiecărei nuanțe de păr. 

Acțiunea 3 în 1 a sampoanelor uscate Fresh Revive iti reîmprospătează părul cu un parfum plăcut și reîmprospătează culoarea, fără a lăsa reziduuri sau a produce neplacute mâncărimi ale scalpului.
pareri bune forumuri nivea fresh revive sampoane uscate
Alege formula perfectă Nivea Fresh Revive pentru tine, în funcție de nuanța părului tău:
  • Samponul NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe deschise are un parfum unic de flori verzi de mosc. Formula sa revitalizează și redă strălucire părului, în timp ce combate rădăcinile grase.
  • Samponul NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe medii cu parfumul proaspăt de citrice și note florale absoarbe grăsimea scalpului, oferind părului tău un aspect plin de volum.
  • Samponul NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe închise are un parfum floral fresh, iar culoarea maschează particulele de grăsime din păr, oferind în același timp și un volum spectaculos.

Iata si cateva sfaturi despre utilizarea sampoanelor uscate NIVEA Fresh Revive:

1) Agită tubul NIVEA Fresh Revive, ridică o șuviță de păr, apoi pulverizează spray-ul de la o distanță de 30 cm.

2) După aplicare, masează părul cu mâinile prin mișcări fine, de la rădăcină la vârfuri.

3) Folosește o perie pentru a scăpa de produsul aplicat în exces, apoi ești gata să arăți fabulos întreaga zi.

In concluzie, tininad cont si de parerile majoritare de pe forumuri, putem afirma ca Sampoanele uscate NIVEA Fresh Revive sunt cu adevarat utile atunci cand esti pe fuga si ai nevoie de un look proaspat si plin de frumusete!
MAI POTI CITI