Parerea clientilor despre Takeaway.com (ex-Oliviera.ro) este preponderent pozitiva.

Platforma Takeaway.com, care la începutul lui 2018 a cumparat platforma de comenzi online de mâncare Oliviera, cu operatiuni în România, a preluat acum compania israeliana 10bis, pentru aproximativ 135 de milioane de euro, companie care se concentreaza pe livrarea de mâncare pentru companii, o piata pe care Takeaway.com vrea sa opereze si în alte tari.

La Takeaway.com poti comanda mancare in 3 pasi simpli:

  • Introduci adresa.
  • Alegi restaurantul si produsele.
  • Alegi cum doresti sa platesti comanda.
  • Savureaza pe deplin

Odata plasata comanda de mancare aceasta este trimisa direct la restaurant. Daca doresti sa modifici comanda trebuie sa contactezi restaurantul la numarul de telefon din mailul de confirmare a livrarii.

pareri forum takeaway comanda mancare acasa si la birou

Avand in vedere timpul scurt in care sunt preparate comenzile nu puteti schimba comanda prin intermediul Takeaway.com.

Daca ai achitat comanda online, trebuie sa anulezi comanda si sa plasezi alta cu produsele corecte. In acest caz nu uita sa ne contactezi pentru a returna suma platita

Compania care operează platforma de livrări Takeaway.com a fost înfiinţată în 2000 și are sediul în Olanda.

Grupul activează în opt țări din Europa (Olanda, Germania, Austria, Belgia, Luxemburg, Polonia, Elveția și Portugalia) precum și în Vietnam.

Grupul Takeway.com de livrari de mancare a intrat în mare parte din ţările în care este prezent prin achiziţii, aceasta fiind strategia principală de extindere.

Atât în Bulgaria, cât şi în România, Takeaway.com are în plan să facă investiţii importante.

Impactul achiziţiei Oliviera.ro de către Takeaway.com asupra pieţei comenzi online de mâncare din România va fi extrem de puternic şi va trece chiar de graniţele pieţei de profil. 

Este o tranzacţie care ajută ecosistemul local şi care dă încredere antreprenorilor să depună în continuare efort pentru businessurile lor

Takeaway.com publică pe Platforma online Oferta în numele Restaurantelor, conform Informațiilor despre Restaurant furnizate de Restaurante.

Takeaway.com nu accepta nicio răspundere sau obligație pentru conținuturile Ofertei și Informațiile despre Restaurant de pe Platformă. 

Restaurantul poate folosi ingrediente și aditivi ale felurilor de mâncare și băuturilor care ar putea provoca alergii și intoleranțe. 

Dacă un Client este alergic la orice alimente, trebuie să contacteze telefonic Restaurantul pentru informații despre alergenii prezenți, înainte de a plasa o Comandă.
MAI POTI CITI