Impresii Meniu CIORBARIE un restaurant "altfel" din Bucuresti. Program zilnic pana la 10 seara.

Daca vrei o ciorba sa o mananci acasa, atunci restuarantul Ciorbarie din Bucuresti este locul ideal pentru asta. La ei sau acasa ciorba este la fel de buna, aste e impresia celor le-au fost clienti. 

Gazdele de la restaurantul Ciorbarie va pun la dispozitie un meniu cu aproximativ 8 feluri diferite de ciorbe sau supe in fiecare zi.

Au 4 feluri de baza pe care le puteti gasi in fiecare zi : Ciorba de burta , Supa vita gulas , Ciorba de perisoare si Ciorba de fasole.

impresii restaurant ciorbarie meniu deosebit cu supe si ciorba ca la mama acasa

Toate retetele regasite in meniul Ciorbaria sunt interpretate de chef Dragos Tudoran.

In meniul Ciorbariei se pot gasi si cateva retete speciale: Ciorba de rata , Ciorba de stevie cu afumatura, Ciorba de varza cu ou, Ciorba de peste etc.

Impresiile clientilor sunt pozitive. Ca exemplu iata un comentariu de pe pagina de Facebook a restaurantului Ciorbarie care ae pe deplin care este parerea consumatorilor: "Azi 23.11.2017, am mancat o ciorba de fasole extrem de buna din toate punctele de vedere: gust, bogata in legume, cantitate multa ca si gramaj. Va multumesc si va felicit pentru business! Recomand cu drag Ciorbarie !"

Prima Ciorbărie s-a deschis în decembrie 2016, într-un spațiu mic de pe Calea Dorobanți, care avea o tejghea la care clienții puteau să își consume supa sau ciorba, însă majoritatea vânzărilor erau în sistem take away.

Cel de-al doilea spațiu, situat pe strada Mihai Eminescu, este mai generos, având o sală de mese ce poate acomoda până la 18 persoane.

La inceputul lui 2018 cea de-a treia locație Cirobarie și-a deschis porțile pe strada Academiei, având o dimensiune intermediară între primele două, cu 10 locuri de stat.

În cele trei restaurante Ciorbarie lucrează acum 22 de angajați, atât în bucătărie, cât și la servire.

Pentru cele peste 40 de rețete pe care le deține în portofoliu Ciorbăria, prorietarul a lucrat cu chef Dragoș Tudoran, care a adaptat rețete tradiționale le-a adus în modernitate și a reușit să atingă o paletă cât mai variată de gusturi.

Supele și ciorbele sunt în mare parte tradiționale românești, fiind completate de câteva rețete europene consacrate, precum borșul de sfeclă rusesc, kraut sau ciorba sârbească de porc.

Care este parerea clientilor despre restaurantul Ciorbarie din Bucuresti:
  1. Servicii - 8.4
  2. Locatie - 8,3
  3. Curatenie - 8,5
  4. Personal - 8,5
  5. Raport calitate / pret - 8,0
MAI POTI CITI