Rezumat CANTEC PENTRU SUFLET serial coreean cu succes la public

Peste 10 milioane de vizualizari  asta da succes la public. Titlul cel mai cunoscut pentru serialul coreean este "MY LOVELY GIR".

Dar mai sunt si alte titluri pentru serial cum ar fi: "MY LOVABLE GIRL", "THE WOMAN WHO S SO LOVABLE", TOO LOVELY GIRL FOR ME" si "THE LOVABLE TEAM".

PARK HYUNGAKI a semnat REGIA iar pentru SCENARIU este"vinovat" WO JI SUL.

Rezumat CANTEC PENTRU SUFLET serial coreean

Un serial ce a ajuns la inima publicului. Serialul a fost premiat iar actrita principala eroina noastra a primit titlul de BEST ACTRESS in a DRAMA.

Sa facem cunostinta cu actorii si personajele. Pentru a va fi mai usor sa retineti numele personajelor va voi da da  numele lor in engleza.

ACTORI si PERSONAJE CANTEC PENTRU SUFLET
 • LEE HYUN WOOK  aka RAIN este personajul masculin principal
 • YOON-SE-NA aka KRYSTALeste personajul feminin principal
 • CHA-YE RYM- SHIN HAE YYON
 • KIM JIN-WOO - SEO-JOE-YONG
 • NA HARE-PYUNG - YOO RA-EUN
 • PARK YONG GYN -LEE DEONG-HO
 • KIM HYE EUN- OH HEE- SUN
 • DANI-LEE MIN-A
 • JO HEE BONG-  KOUNG TAL-MIN
 • ALEX= BAL -SUNG JIN
 • BAEK SEUNG - KIM DI HYWK
 • KEONG SEUNG YEON -SEO YOON JI
 • KANG RAE-HEON
 • LEE SOON-JI- AU DA -JUNG
 • LEE YOO-JOON- BOLGOM aka URSUL
 • LEE CHO-HEE- JO-HONG
 • PARK DOO-AIK-SOOY CHUL
 • LEE SHI-A- YOON-SO -EM

Sunt 16 episoade ale serialului ce vor fi pe placul celor ce iubesc muzica si romantismul. MUZICA va fi cea care va impleti destine si care va face sa rasara povestea de dragoste.

REZUMAT serial CANTEC PENTRU SUFLET

LEE HYUN-WOOK este un tip  genial mai bine zis compozitor de geniu care scoate hit dupa hit. Producator, compozitor si proprietarul unei case de productie muzicala.

Omul nostru are o mare suferinta desi au trecut trei ani de cand a fost martorul mortii iubitei sale. Femeia care i-a adus  iubire lui LEE HYUN-WOOK isi gaseste sfarsitul intr-un accident de masina.

Aceasta tragedie l-a facut sa se retraga cumva pentru ca da mai rar pe la munca. Nu are griji finaciare a facut destui bani cat sa isi permita o perioada de pauza.

Acum isi petrece timpul plimbandu-se cu cel mai bun prieten al sau un caine simpatic  pe care LEE HYUN0WOOK il iubeste nespus.

Inima lui e inca deznadajduita de marea pierdere suferita si pare ca nu isi poate reveni. Totul incepe sa se schimbe cand la SEOUL apare  cumnata sa sora sotiei sale.

LEE HYUN WOOK ii promite sa ii acorde sprijin din moment ce domnita are aspiratii muzicale. Asa ca revine la companie  si  munca il va schimba.

Sau mai bine zis aparitia cumnatei  YOON SE NA isi va pune amprenta pe toi muzicienii d ela casa de productie.

YOON SE NA este o fatat romantica sensibila e normal sa isi indrepte atentia spre muzica. Nu are sprijinul parintilor si sora sa nu mai este.

Se simte singura si oricat s-ar plange nu are cine sa o ajute. Asa ca iis ia inima in dinti hotarata sa schimbe ceva in viata ei.

Stie ca nu are incotro si e nevita sa se adapteze. Are rabdare si simte ca intr-o zi  va fi o castigatoare.

YOON SE NA  este mandra si se pare ca mandria ii va fi piedica. Cum oare cum se infiripa dragostea intre ea si  LEE HYUN- WOOK chiar barbatul ce ii era cumnat?

Si cine se simte atras de ea ? Un alt personaj intra in poveste si anume SI WOO. SI WOO este o vedeta a casei de productie condusa de LEE HYON WOOK.

Are un fan club. Este carismatic  e mebru si luder al formatiei INFINITY POWER.

Ca orice vedeta adora sa i se spuna ca este cel mai bun si mai  frumos. Familia sa are o afacere de succes dar el nu vrea sa se amestece.

Isi adora mama  si i-a facut un cadou costisitor. i-a cumparat o asa si chiar si un magazin de care sa se ocupe.

In ultima vreme este lipsit de inspiratie si simte ca nu mai e ce  fusese. ceva il scoate din aceasta stare.

E frumusica YOON SE NA. De indata ce aceasta isi face aparitia la  casa de productie SI WOO regaseste motivatia de a face muzica  gaseste noi modalitati de inspiratie.

E dornic sa o ajute pe YOON SE NA. Si nu va trece mult pana sa realizeze ca este indragostit  de cumnata sefului sau.CANTEC PENTRU SUFLET serial coreean trailer online

SHIN HUE YOON  lucreaza si la la casa de productie. Provine dintr-o familie instarita.

Traieste in bogatie isi permite tot ce vrea practic daca ar dori ar putea sa stea acasa.

Are o latura copilareasca. Nu are talent la muzica. cand intra intr-o criza pare ca singurul raspuns sa se salveze este NU STIU CE SA FAC.

Viata tuturor va fi schimbata de YOON SE NA.  Oare vor ramane impreuna  YOON SE NA si  LEE HYUN WOOK?

Si de ce oare  LEE HYUN simte ca  YOON SEE e prea buan  ca sa fie impreuna? Crede el ca fata ar merita mai mult?

Oare muzica are puterea de a gasi o solutie pentru fiecare dintre personajele noastre?

Asta veti afla urmarind serialul coreean "CANTEC PENTRU SUFLET".

Un serial de care  potideveni dependent daca iti place stilul acesta al coreenilor si daca iubesti muzica. Un serial dragut potrivit pentru zilele de sfarsit de saptamana.
MAI POTI CITI