Momondo: romanii au o PARERE buna despre HOTELURILE cu WiFi Gratuit, Lift si Mini-Bar

Cei de la MOMONDO au facut un studiu ca sa afle ce prefera cel mai mult turistii atunci cand fac o rezevare la un hotel. 

Iar la romani, cifrele a aratat ca WiFi-ul gratuit, este principalul criteriu pentru tineri, apropierea de plajă, dar și existența unui uscător de păr în baie plus a unui mini-bar în cameră 

Atunci cand vine vorba de costurile de cazare, aproape jumătate (45%) dintre români plătesc în mod obișnuit între 17 și 41 de euro pe noapte. 

pareri ce sa caut la un hotel cand ma cazez sfaturi pentru turisti
Dintre acești turisti, cei mai mulți au vârsta cuprinsă între 23 și 55 de ani.

Pentru tinerii turisti în vârstă cuprinsă între 18 și 22 de ani, accesul la Wi Fi este primul criteriu (70%) atunci când rezervă o cameră la hotel, în timp ce pentru calatorii cu vârsta cuprinsă între 56 și 65 de ani conectarea la internet gratuit este a treia (3) opțiune pe care o au în vedere atunci cand fac o rezevare.

Când au fost întrebați care este, în schimb, cel mai important aspect atunci când aleg un hotel pentru vacanță, 62% dintre romanii respondenții la studiul Momondi au ales confortul, mai important în cazul femeilor.

Totodată, proximitatea față de obiectivele pe care doresc să le viziteze (56%) și de liniștea din cameră (54%) sunt alte două aspecte care contează în proporții asemănătoare atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Într-o proporție ușor mai mică, însă totuși importantă, se se numără faptul că oferta de hotel este una ieftină (47%) și că serviciile puse la dispoziție sunt de calitate (45%).
\
Apropeierea față de obiectivele pe care doresc să le viziteze (56%) și de liniștea din cameră (54%) sunt alte două aspecte care contează în proporții asemănătoare atât pentru femei, cât și pentru bărbați. 

Într-o masura ușor mai mică, însă totuși importantă, se se numără faptul că oferta de hotel este una ieftină (47%) și că serviciile hoteliere puse la dispoziție sunt de calitate (45%).

De remarcat faptul ca mai puțin de un sfert (22%) dintre tursitii români alocă un buget mai mare, de până la 58 de euro pe noapte, în principal cei între 56 și 65 de ani. 

Preturi mai mari pentru cazarea la hotelul, de până la 81 de euro pe noapte, sunt dispuși să plătească 11% dintre români, cei mai mulți având vârsta cuprinsă între 36 și 55 de ani.
MAI POTI CITI