Impresii GREEN RESORT BRAN case de vacanta langa Dino Parc recomandari pozitive.

Sa ne facem o impresie despre Green Resort Bran un complex turistic amplasat la distanta de doar 2 km de castelul Bran, 8 km de cetatea Rasnov si Dino Parc si 19 km de Poiana Brasov

Green Resort Bran este un concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii , liniste si confort la cele mai inalte standarde.
Green Resort Bran este de asemenea bine cotata pentru locatia sa excelenta în Bran! Clientii Green Resort Bran au fost de parere ca merita un scor mai mare decât alte proprietati din zona.

Mai ales cuplurile au o impresie placuta despte Green Resort Bran. I-au dat scorul 9,6 pentru un sejur pentru 2 persoane pe Booking.

pareri Green Resort Bran recomandari bune

Oaspetii au apreciat curatenia exemplara, bucataria dotata bine si nu in ultimul rand faptul ca proprietarii Green Resort Bran sunt extrem de amabili, dedicati si profesionisti.

Oaspetii Green Resort Bran se pot bucura de urmatoarele atractii turistice din zona: vizitarea Bisericii Negre si a centrului vechi al orasului Brasov, vizitarea Pesterii liliecilor din Rasnov, plimbari cu ATV-ul in zona Bran/Moieciu

Green Resort Bran este un ansamblu exclusivist, compus din 8 case de vacanta individuale, fiecare casa avand curte si terasa proprie, asigurandu-se astfel linistea si intimitatea si fiind gata sa satisfaca si cei mai pretentiosi oaspeti, departe de zgomotul si aglomeratia cotidiana.

Pentru cei curiosi structura caselor de vacanta din Green Resort Bran este urmatoarea:

a) o casa este compusa din living cu bucatarie utilata, un dormitor, o baie, terasa si curte si poate gazdui 2 adulti

b) 6 case sunt compuse din living cu bucatarie utilata, 2 dormitoare cu balcon, 2 bai, terasa si curte si pot gazdui 4 adulti

c) o casa este compusa din living cu bucatarie utilata, 4 dormitoare cu balcon, 4 bai, terasa si curte si poate gazdui 8 adulti.

Toate dormitoarele sunt mobilate cu pat matrimonial cu dimensiunea 1,6 m x 2 m.

Fiecare casa de vacanta Green Resort Bran are in curte cate o zona de gratar special amenajata.

opinii camere case de vacanta Green Resort Bran

Care este parerea turistilor despre Green Resort Bran (media review-urilor de pe principalele site-uri de booking):
 1. Servicii - 8.6
 2. Locatie - 8,9
 3. Curatenie - 9,0
 4. Confort - 8,9
 5. Facilitati - 8,6
 6. Personal - 8,6
 7. Raport calitate / pret - 8,9
 8. Securitate - 8.7
 9. Locuri de parcare - 8,5
 10. Dimensiunile camerelor - 8,1
 11. WiFi/Internet gratuit - 8,9
MAI POTI CITI