Conform Rezumatului Fara PRIVIREA Ta este un Remake un al telenovelei Esmeralda.

Telenovela „Fără privirea ta” a fost difuzată în Mexic în perioada 13 noiembrie 2017 – 15 aprilie 2018 și va avea premiera pe micile ecrane din România duminică, 15 iulie, începând cu ora 18.00 doar la PRO 2.

Potrivit informatiilor din rezumat, telenovela Fara privirea ta este un remake al seriei de succes ESMERALDA.

In Romania telenovela Esmeralda a fost difuzata de Happy Channel, iar noua sa reinterperetare FARA PRIVIREA TA va avea toate episoade difuzate in premiera la PRO 2.

Actrita Claudia Martin (27 de ani) este cea care va interpreta rolul principal, cel pe care în urma cu 20 de ani îl interpreta Leticia Calderon. 
Rezumatul telenovelei Fara privirea ta cu Claudia Martin

Acesta este primul sau rol principal într-o telenovela, informeaza peopleenespanol.com. 

Ochii sai verzi superbi au fost elementul care l-a convins pe producatorul telenovelei sa o aleaga pe Claudia. 

La noi, Claudia Martin a fost vazuta în telenovela „Chemarea destinului” („Un camino hacia el destino”), la Happy Channel.

Cât priveste noul ei rol, ea a declarat: „Sunt foarte recunoscatoare în primul rând producatorului Nacho Sada, pentru ca mi-a dat aceasta sansa, si companiei Televisa pentru ca pariaza pe noi talente”.

Spre deosebire de telenovela din 1997, de data aceasta personajul principal se va numi Marina.

Eduardo Santamarina („Rubi”) va fi unul din personajele negative din povestea serialului FARA PRIVIREA TA. 

Alaturi de acesta vor completa distributia telenovelei marea actrita Ana Martin („Amor real”),  Claudia Ramirez („Dragostea nu moare”) si Carlos de la Mota („De trei ori Ana”).

Dintr-o lunga lista de actori, actorul care a reusit sa îl convinga pe producatorul Ignacio Sanda, dar si cel care îi va lua locul lui Fernando Colunga în poveste este Osvaldo de Leon. 

Osvaldo de Leon are 33 de ani si a devenit cunoscut în lumea telenovelelor datorita personajelor pe care le-a interpretat în „Viata de împrumut” („Mentir para vivir”), „Spune-mi ca esti a mea” („Lo que la vida me robo”) sau “Pe cuvânt de femeie” (“Palabra de mujer”).