Pareri Exfolierea Tenului. Recomandari 1000 ROSES PEARL EXFOLIATOR.

Chiar dacă avem grijă să curățăm corect pielea, să o tonifiem, hidratăm, aceasta are nevoie și de exfoliere. În mod natural, pielea ar trebui să piardă zilnic miliarde de celule moarte.

Nu se întâmplă însă, dacă acest proces încetează sau este prea lent, iar consecința este o piele cu aspect tern, îmbătrânit, cu pustule, pori blocați, puncte negre.

Folosiți constant un produs exfoliant. Unele produse se aplică zilnic, altele, o dată sau de două ori pe săptămână.

Exfolierea poate fi mecanică sau chimică. 

Exfolierea mecanică se realizează cu produse care conțin microparticule fine care, prin masare, ajută la eliminarea stratului superficial de celule.
pareri 1000 roses pearl exfoliator Andalou Naturals

1000 roses pearl exfoliator, din gama Andalou Naturals, este un exfoliant cu perle de origine minerală și celule stem din trandafir alpin, recomandat pentru tenul sensibil.

Andalou Naturals 1000 Roses Pearl Exfoliator 58ml este un exfoliant cu perle de origine minerala si celule stem din trandafir alpin indeparteaza extrem de delicat impuritatile si celulele moarte de la suprafata pielii, care pot oferi un aspect tern.

Extractul de rodie, bogat in tanini si polifenoli ajuta la imbunatatirea tonusului tenului, iar acidul hialuronic si extractul de aloe refac bariera de hidratare a tenului, pentru un aspect mai proaspat.

Pentru exfolierea superficială a tenului, mai sunt recomandați agenții de exfoliere chimici, cum ar fi acizii AHA (alfa-hidroxi acizi) și BHA (beta-hidroxi acizi).

Această categorie de acizi se regăsește de regulă în zaharuri (acidul glicolic), fructe (acid citric, acid lactic) sau în produsele lactate (acid lactic).

BHA sunt acizi recomandați în special tenului gras, predispus la acnee, datorită capacității mai mari de a pătrunde în profunzimea porilor, în timp ce AHA sunt recomandați pentru tenurile normale, mixte și uscate.

Pentru exfoliere enzimatică (chimică), în gama de prodise Andalou Naturals regăsiți trei produse speciale:

a) Bioactive 8 berry fruit enzyme mask (mască enzimatică pentru tenul matur sau uscat),

b) Pumpkin honey glycolic mask (mască enzimatică cu acțiune exfoliantă pentru tenul normal sau mixt),

c) Kombucha enzyme exfoliating mask (mască enzimatică pentru curățarea în profunzime a tenului gras sau acneic).