REZUMAT Serial DINCOLO DE NOI. Toate episoadele in premiera pe PRO 2.

De la telenovelele mexicane, la dramele turcesti, iata ca postul PRO 2 aduce in premiera un serial indian: DINCOLO DE NOI.

Postul Pro 2 aduce pe micul ecran, din 30 mai, un nou serial indian, „Dincolo de noi” (în original „Swaragini – Jodein Rishton Ke Sur”), acesta urmând a fi difuzat de luni pâna duminica de la 16.30.

Serialul DINCOLO DE NOI, care a fost difuzata în tara de origine între 2015-2016, spune povestea a doua surori vitrege, Swara (Helly Shah) si Ragini (Tejaswi Prakash).

Iata pe scurt rezumatul serialului DINCOLO DE NOI care in varianta originala are 469 de episoade

Swara a fost crescută de o familie deschisă, care nu a ţinut cont de tradiţii, în timp ce Ragini provine dintr-o familie conservatoare.

rezumatul episoadelor dincolo de noi serial indian pro 2

Ele sunt mulţi ani prietene bune până să-şi dea seama că, de fapt, sunt surori.

Relaţia dintre cele două tinere începe să se deterioreze în momentul în care se îndrăgostesc de acelaşi bărbat, Lakshya (Namish Taneja).

Sanskaar, vărul lui Laksh, care se preface că este bolnav psihic pentru a se răzbuna pe Laksh și tatăl său deoarece crede că cei doi se afla în spatele mortii prietenei sale Kavita.

Ragini vrea să afle adevărul despre Sanskaar și începe să-l ajute să distrugă relația lui Swara și Laksh.

Shobha afla si vine să incerce sa rezolve problema, dar sufera un accident și intră în comă.

Swara ajunge să afle adevărul despre Sanskaar, lasa la o parte orice neînțelegere și îl face să-și dea seama de greșeala lui. Sanskaar își cere scuze tuturor.

Sora luiSanskaar, Uttara, se îndrăgostește de Rajat. Insa Rajat vrea să se căsătorească cu Uttara numai pentru bogăția ei. Swara ajunge să știe  adevărul despre Rajat. Swara îi spune lui Ragini, lui Lakshya și lui Sanskaar despre Rajat. Astfel incat căsătoria lui Uttara și Rajat este anulată.

Distributie serial indian Dincolo de noi
  • Helly Shah as Swara Sanskaar Maheshwari nee Bose/Gadodia (2015-16)
  • Tejaswi Prakash as Ragini Lakshya Meheshwari nee Gadodia (2015-16)
  • Varun Kapoor as Sanskaar Ram Prasad Maheshwari (2015-16)
  • Namish Taneja as Lakshya Durga Prasad Maheshwari (2015-16)

Chiar dacă are varsta doar 22 de ani cea care îi dă viaţă personajului Swara, Helly Shah, este o actrita foarte apreciată în India. 

Născută la Mumbai, oraş în care locuieşte în prezent, Helly Shah şi-a făcut debutul în actorie în urmă cu opt ani în serialul „Gulaal”. 

Rolul din producţia „Dincolo de noi” i-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă la gala „Golden Petal Awards 2016”.Trailer online SWARAGINI aka DINCOLO DE NOI

Când nu se află pe platourile de filmare Helly adoră să facă experimente în bucătărie.

Tânăra actriţă dinIndia a recunoscut în cadrul unui interviu că la început nu-i plăcea să gătească, însă la îndemnul mamei ei, de fiecare dată când are timp liber găteşte ceva.