Impresii BITE Bistro de inspiratie scandinava un restaurant modern in inima Bucurestiului.

BITE e un restaurant pe care il gasiti in Bucuresti pe Matasari 53,  construit dupa modelele minimaliste scandinave in privinta ambiantei, in primul rand, si putin si a meniului.

Dupa cum spuneam amenajarea e minimalista, austera, cu alb, verde crud si cafeniu culorile dominante, economie de decoruri, lumina multa, cativa cactusi mici.

Mobilierul simplificat si el la maximum poate fi considerat de unii clienti ca fiind incomod.

Insa... designul scandinav este gândit cât de cozy posibil: gazdele au vrut să creeze un loc în care îți este drag să te întorci cu prietenii tăi sau singur, atunci când ai nevoie de liniște pentru un freelance sau un meeting pe relaxare.


De fapt, Bistro Bite din Bucuresti se vrea a fi cel mai cald local nordic din București. Mai mult chiar, Bite se vrea un restaurant modern, tineresc, hipsteresc, occidental, pet-friendly.

A fost bine construit, dupa toate regulile, in special cele legate de servicii, care sunt esentiale atunci cand vrei sa te pozitionezi in neo-boema europeana.

Influențe nordice, condimente orientale și ingrediente de la producători locali. Selecția de vinuri românești dă pe spate orice zi lungă și schimbă moodul oricărui weekend.

Alături de cocktailuri din toată lumea. Ca meniu, Bite este un restaurant de peste tot, dar de găsit pe Mătăsari 53.

Meniul e si el auster la bistro Bite, dupa tendintele zilei, cu sloganuri despre mancatul sanatos si nu prea mult, cu putine calorii.

Preturile nu prea mici, insa nimic de obiectat in mod special si de facut calcule setat pe modul disperat.

Vedetele meniului Bite sunt:  Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme si Chocodilla, o alegere dulce ?i delicioasa la desert.

Care este parerea clientilor BITE Bistro Matasari 53 (media review-urilor de pe principalele forumuri si grupuri de discutie):
 1. Servicii - 8.7
 2. Locatie - 8,8
 3. Curatenie - 9,0
 4. Pet-friendly - 8.8
 5. Confort - 8,7
 6. Meniu - 7,9
 7. Facilitati - 8,4
 8. Personal - 8,7
 9. Raport calitate / pret - 8,0
 10. Securitate - 8.0
 11. Locuri de parcare - 7,6
 12. WiFi/Internet gratuit - 7,7