FELICITARI pentru Nou Nascuti. TEXTE Urari nou nascuti pentru BOTEZ.

Urări pentru nou nascuți, frumoase SMS de felicitare pentru BOTEZ, cateva sugestii de texte frumoase de urări, potrivite in astfel de ocazii speciale si frumoase, felicitari facute din toata inima pentru bebeluși nou născuți.

Texte simple pentru nou nascuti, cuvinte din inima pentru urari sincere si calde. 

1. Un pic de tatic, un pic de mamica si multa multa minune... 

2. Cand te-ai nascut pe acest pamint plingeai , iar toti din jurul tau radeau. Traieste in asa fel incat, atunci cand te vei stinge, toti din jurul tau sa planga iar tu sa razi...

3. Dumnezeu sa aiba grija atat de micul ghemotoc venit in familie, cat si de toata familia. Va doresc mult multa sanatate si mult noroc in viata.

felicitari pentru nou nascuti texte urari nou nascuti

4. Barza s-a lasat asteptata si a venit intr-un final, nu cu unul ci cu doi bebelusi. A adus cele doua lumini care va vor umple casa si sufletul de fericire. Felicitari pentru gemeni!


5. Felicitari! Fie ca bebelusul sa fie binecuvantat, iar drumul ei/lui in viata sa fie o aventura binecuvantata! Intampinam venirea noului nascut in lume cu multa dragoste.

6. Va doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parintii si nu numai.

7. Lumea s-a oprit o clipa in loc deoarece s-a nascut o stea. Sa va traiasca! 

8. Ce bine ca te-ai nascut! Altfel ne-ar fi fost tare dor de tine. Bine ai venit in viata noastra! 

9. Bine ai venit! Aici vei gasi brate care te vor purta intr-o lume unde sa te simti sigur si oameni care iti vor arata ca esti binevenit pe aceasta lume. Sa fii fericit!

10. Tocmai a inceput calatoria ta prin viata. Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti arate calea cea mai buna. Drum bun!

11. Seeing the cute smile on the kid’s face, feeling his/her feather likes toes and feet, is incomparable to any joy in this whole world. Congrats!

12. Sa-i uram bun venit noului nascut! Sa-i uram, intelepciune, multa fericire si o viata frumoasa pentru ca cei mai minunati parinti deja ii are! Felicitari!

13. Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa-ti arate drumul cel drept, sa-ti daruiasca puterea sa te ridici cand necazurile te ingenuncheaza, sa-ti daruiasca puterea de a invinge, de a gasi intelepciunea, bunatatea si norocul de care ai atata nevoie!

14. Bine ai venit pe lume si iti dorim din toata inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sanatate si binecuvantarea lui Dumnezeu. Te iubim!.

15. Dragostea cu care intampinam venirea nou nascutului pe lume sa ii netezeasca drumul in viata si sa ii ofere un viitor plin de bunastare si impliniri!
MAI POTI CITI