Biografie Alin Caraman Presedinte Asociatia Furnizorilor Casei Regale a Romaniei.

Asociația Furnizorilor Casei Regale a României și-a ales noul Board Director pentru următorii patru an.

Astfel structura noului Board al Asociației Furnizorilor Casei Regale a României , ales prin vot, este formată din:

Președinte, Alin Caraman, Fondator, K Event Solutions

VicePreședinte, Răzvan Popescu, Co-Fondator, DentalMed Luxury Clinic

Membri în comitetul director:

Lorina Sereș, fondator, AZAY

Horațiu Nicolau, General Manager, Herlitz România
CV Alin Caraman biografia persedinte asociatia furnizorilor casei regale

Alin Caraman este celebru in inalta societate a Bucurestilor, avand conexiuni puternice, el fiind organizatorul nuntii fiicei presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a lui Calin-Popescu Tariceanu si al a Revelionului, organizat la Palatul Parlamentului, unde codul vestimentar a fost "Marele Gatsby".

Alin Caraman este patronul Bon Marriage, prima agentie full service organizatoare de nunti din Romania.

Agentia lui Alin Caraman a luat nastere in anul 2000 si se vinde in sistem de franciza din anul 2006.

Fiind prima firmă din România care se ocupa de nunţi, au avut în faţă foarte multe provocări şi din cauza faptului că pur şi simplu nu existau furnizori care să se ocupe, spre exemplu, de huse pentru scaune şi de alte aspecte specifice acestei afaceri.

Noua conducere a Asociatiei Furnizorilor Casei Regale a Romaniei a anunțat prima ediție a Festivalului Furnizorilor Casei Regale a României, care va avea loc în perioada 10-12 mai 2019, la Palatul Elisabeta.

Noul Presedinte a declarat ca in următorii ani focusul va fi pe obiective concrete, precum întărirea mărcii de Furnizor al Casei Regale a României, consolidarea relațiilor dintre toți membrii asociației și a parteneriatelor strategice dintre aceștia, implicarea în selecția, propunerea și reinvestirea membrilor și stabilirea unui parteneriat solid cu asociații omologe din Marea Britanie, Spania, Belgia, Olanda, Danemarca sau Suedia. 

Totodată, Asociatia Furnizorilor Casei Regale a Romaniei va crea o structură de evenimente și de proiecte care să faciliteze dinamica dintre membri și implicarea acestora în societate.
MAI POTI CITI