Cumpara Masini Ieftine de la ANAF. Se vand masini cu preturi reduse, adevarate chilipiruri.

Vrei o masina ieftina de la ANAF? Ei bine acum este timpul sa iti iei o masina cu pret redus la o licitatie a Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala.

Daca vrei sa participi la licitatia ANAF in calitate de persoana fizica, trebuie sa depui cu cel putin o zi inainte, o oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentand 10% din pretul de pornire a licitatiei,

Imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant, declaratie pe proprie raspundere a ofertantului prin care certifica faptul ca nu este persoana interpusa cu debitorul.

Pentru persoanele juridice este nesara si o copie de pe certificatul unic de inregistrare pentru oficiul registrului comertului. 

cumpara masini anaf la preturi reduse acte si conditii

Pentru persoane juridice straine, actul de inmatriculare tradus in limba romana. Pentru persoanele fizice romane, copie a actului de identitate.

Daca am vazut ce acte iti trebuie pentru participa la o licitatie ANAF pentru cumpararea unei masini ieftine, sa vedem acum care este oferta actuala.

Prima licitatie ANAF va avea loc pe 21 mai, la ora 11.00, la Oradea, pentru un autoturism Citroen, model SAXO, din 1996. Acesta e cel mai ieftin: pretul de pornire este de doar 1.500 de lei.

La Brasov, pe 11 iunie, Directia Generala de Executari Silite Cazuri Speciale va organiza o alta licitatie, chiar la sediul institutiei fiscale, pentru vanzarea unui Renault Megane din 2000. Pretul de pornire e 5.657 de lei.

Mai este inca o licitatie, pe 13 iunie, tot la Brasov, pentru o Dacia Logan din 2007 cu pretul de pornire de aproape 8.600 de lei.

La 22 mai, Fiscul din Argeş scoate la licitaţie un Opel Astra din 2008, preţul de pornire a licitaţiei fiind 10.990 lei plus TVA Cea mai scumpă maşină va fi scoasă la vânzare de Fiscul din Hunedoara, la data de 30 mai.

Este vorba despre un autoturism Marca VOLKSWAGEN, varianta TIGUAN, an de fabricatie 2012, capacitate cilindrica 1.968 cmc, motor diesel, culoare neagră, numar de kilometri 65.272 km parcursi. 

ANAF spune că masina este în stare foarte bună atât ca aspect cât şi ca funcţionare. Preţul de pornire a licitatiei este 57.333 lei (exclusiv TVA).

Asadar va uram succes la licitatii si noroc pentru a "pune mana" pe un chilipir de masina!
MAI POTI CITI