Angajari TAXIFY Romania. Locuri de munca tentante pentru Biroul din Bucuresti al companiei.

Sa ne facem o parere despre oferta de angajare a Taxify pentru Romania.

Biroul din București al companiei Taxify, situat în zona Eroilor, va fi un centru de inginerie software și are potențialul de a deveni unul dintre cele mai mari sedii Taxify din lume.

De aceea Taxify va începe să recruteze pentru angajare, în urmatoarele 6 luni, 50 de angajați în mare parte ingineri de software și ingineri de date informează un comunicat de presă difuzat de companie.

Echipa din București va fi o unitate independentă de dezvoltare ce se va concentra asupra domeniilor de bază ale Taxify precum algoritmi de rutare, hărți, geolocație și știința datelor.

Taxify are aproximativ 500 de angajați la nivel global, cel mai mare birou de peste 200 de persoane fiind în Tallinn, Estonia, țara în care a fost înființată compania.

angajari taxify romania locuri de munca de top bine platite

In acest moment Taxify are în jur de 3.000 de șoferi în București si câteva sute de mii de pasageri. Sunt prezenti in acest mment doar în București, dar căută să se extinda în următoarele orașe, pregătind lansări viitoare. 

Taxify, companie de tehnologie cu o creștere foarte rapidă, a anunțat recent atingerea numărului de 10 milioane de utilizatori pe platformă la nivel global, din care aproximativ 5 milioane numai în Africa. 

Mai mult de 500.000 de șoferi parteneri din întreaga lume utilizează Taxify pentru a câștiga un venit suplimentar.

Numărul de călătorii a crescut de 10 ori anul trecut comparativ cu cel precedent, făcând din Taxify cea mai rapidă platformă de ride-hailing din lume, susține compania.

Taxify este o platformă europeană de ride-hailing. Modelul Taxify de afaceri aduce beneficii atât șoferilor parteneri, cărora li se reține un comision mai mic pentru utilizarea aplicației, cât și pasagerilor care ajung să plătească mai puțin pentru călătoria lor.

Inițial, principala diferență dintre Taxify și Uber ținea de fiscalizarea serviciilor, dar începând din 2018 acesta Taxify cere șoferilor parteneri să aibă firme sau PFA-uri.
MAI POTI CITI