Pareri CEASURI DE LEMN PERSONALIZATE noua vedeta in materie de cadouri.

Sa ne facem o parere despre Noah – ceasuri din lemn Made in Romania, ceasuri personalizate dar si cu personalitate.

Noah este denumirea sub care Ruben Perju si Iosif Harasemiuc produc la comanda ceasuri din lemn personalizate si le vând cu succes în Dubai, America si în Marea Britanie.

Cei de la NOAH sunt de parere ca in fiecare clipa trebuie sa se străduiasca sa creeze cel mai frumos si inovator ceas, folosind un material neconventional dar care ofera oportunitati creative deosebite : LEMNUL.

Creatorii ceasurilor Noah lucreaza zilnic cu acest material și acest lucru i-a determinat să-l supuna unor procedee prin care îi cresc durabilitatea și rezistența la umiditate.

pareri forum ceasuri de lemn noah
Combinația dintre frumusețea lemnului si tehnologiile avansate folosite i-au ajutat să treaca peste prejudecățile pe care le cunoșteau foarte bine despre imperfectiunile acestui material unic dar atat de versatil.

Viziunea in opiniia NOAH combină prezentul și viitorul. 

Cei doi nu doresc să produca doar niste ceasuri care să-ți taie respirația, ci să creeze o întreaga colecție care să seteze un nou trend în materie de bijuterii. 

Crede că pot excela în atenția la detalii, astfel încât, slăbiciunea pe care o văd oamenii în LEMN să dispară în momentul în care ating, pentru prima dată, un ceas NOAH.

Ceasurile de lemn create de cei doi romani pasionați cântărește în jur de 35 de grame, este rezistent la apă, are o carcasă făcută dintr-o singură bucată din lemn exotic, cu inserții metalice pe margini, care îi permit proprietarului să înlocuiască ușor cureaua în caz că se uzează.

Ceasul de lemn NOAH funcționează cu baterie și are un design minimalist. Până să ajungă să arate astfel a durat trei ani.

Lemnul folosit la producerea ceasurilor NOAH este importat de peste tot din lume, cele mai frumoase și spectaculoase esențe insa vin din Mexic, Brazilia - America de Sud, și Africa.

Este vorba de un lemn exotic de foarte mare duritate, există o scară care măsoară duritatea lemnului, iar lemnul trebuie să aibă 2.000 pe această scară. 

Ca să vă faceți o idee, fagul sau stejarul românesc măsoară 500-600, ceea ce noi considerăm dur. 

La toată această chestiune, se mai adaugă un proces de stabilizare, care crește duritatea cu încă 15% și, mai mult de atât, face ca lemnul să nu mai absoarbă apă. 

Gama actuală de ceasuri Noah este water resistant, nu waterproof. 

Poți să îl stropești, să te prindă ploaia, poți să speli vase să speli mașina, dar nu poți să te scufunzi cu el. 

Cei doi promit ca gama următoare de ceasuri de lemn NOAH o să fie waterproof.

Ceasurile NOAH sunt lucrate in proportie de 70% manual. Fiecare piesa de lemn sta in mana specialistilor mai mult decat pe masinile automatizate de prelucrare.

Realizarea unui ceas NOAH dureaza pana la 4 zile si trece prin mana a 4 specialisti.

Ceasurile din lemn Noah pot fi realizate dupa specificatiile clientului. 

Acesta poate alege marimea ceasului, esenta carcasei exterioare, esenta cadranului, acele, modelul de curea, dar si textul sau imaginea care vor fi gravate pe spatele ceasului si pe cutie. (VEZI PRETUL LA CEASURILE DIN LEMN!)

Speram ca am reusit sa va ajutam sa va faceti o parere despre ceea ce inseamna un ceas de lemn de calitate, un ceas personalizat, lucrat cu pasiune si daruire!
MAI POTI CITI