CLAUDIA GHITULESCU biografie de la muzica populara la colectionara de costume populare autentice.

WIKI. Claudia Ghitulescu este considerata una dintre cele mai frumoase si talentate interprete de muzica populara.

Poate si faptul ca e olteanca crescuta într-o familie cu verisoare talentate precum Mariana Ionescu Capitanescu si Marcela Fota a ajutat-o sa ajunga rapid la sufletul multor iubitori ai muzicii populare.

Conform biografiei neoficiale, când a plecat în urma cu zece ani la Bucuresti, Claudia Ghitulescu s-a gândit ca va merge doar pentru o scurta perioada sa urmeze Facultatea de Muzica, insa lucrurile au luat o alta turnura.

In Bucuresti, însa, Claudia a întâlnit familia Chiriac care a fost pentru tânara olteanca a doua familie, care a gazduit-o pentru câtiva ani si a încurajat-o atunci când s-a simtit singura.
biografia claudia ghitulescu muzica populara cantat cu sufletul

Verisoara sa, Mariana Ionescu Capitanescu, a fost cea care a pus prima piatra la temelia carierei în muzica a Claudiei.

A crescut cu muzica populara in familie si a fost inconjurata mereu de persoane care iubesc muzica fapt pentru care a fost mereu incurajata.

Ia placut sa cante demult dar declara ca poate spune ca a devenit interpreta de cand a realizat primele inregistrari.

Claudia are în repertoriu cântece ce vorbesc despre dragoste si bucuria de a trai. „Toate ideile melodiilor pornesc de la mine, iar când am timp sa o cicalesc pe Rozica Petra, o sun si îi spun ca mai vreau sa-mi scrie o melodie pe o anumita tema..." declara sincer artista populara.

Isi doresete sa faca cat mai multe inregistrari, sa se prezinte in fata publicului cu melodii cat mai frumoase si sa isi gasesc echilibrul intre viata profesionala si personala.

Cântareata de muzica populara Claudia Ghitulescu a fost ceruta în casatorie într-un mod inedit, chiar în propria baie. Iubitul ei a surprins-o cu un buchet de trandafiri, iar ea evident ca a acceptat.

Pe viitor, Claudia Ghitulescu îsi doreste cu ardoare sa devina mamica.

La fiecare aparitie pe scena, Claudia Ghitulescu reuseste sa îsi cucereasca publicul nu doar cu vocea splendida, ci cu frumusetea orbitoare.

Artista este foarte atenta la modul ei de viata si se numara printre una vedetele care pun foarte mare pret pe stilul sanatos, motiv pentru care trage din greu la sala de sport.

In timpul anului tine cele doua posturi de durata mai lunga (de Pasti si de Craciun). Pe langa implicarea spirituala, spune ca acestea au si o importanta fiziologica, cele doua momente marcand si trecerea de la un tip de dieta la altul. Si posturile saptamanale au un rol de curatire a organismului.
Din repertoriul Claudiei Ghitulescu ascultati melodia: Nu e nimenea ca mama!

Claudia Ghitulescu este o olteanca talentata care are mai multe pasiuni costisitoare. Este colectionara. Nu va ganditi la masini de epoca, timbre rare sau picturi celebre.

Cantareata de muzica populara strange costume populare veritabile, parfumuri scumpe si pantofi luxosi de toate culorile.

In afara de pantofi si parfumuri, colectionara Claudia Ghitulescu mai are o mare pasiune: costumele populare. Frumoasa olteanca are o multime si tine la ele ca la ochii din cap.
MAI POTI CITI