Biografia Isabela Iacupovici de la Prima TV la finalista iUMOR!

Inainte de a vedea care este in mare biografia actritei Isabela Iacupovici, va spunem ca aceasta a primit voturile telespectatorilor, astfel cã va merge in marea finalã „iUmor”, din cel de-al cincilea sezon.

Nu ar trebui sa ne mire aceasta optiune a publicului fata de  Isabela Iacupovici, actrita fiind o obisnuita a TV-ului, si mai ales a serialelor de comedie, fiind intre anii 2010 - 2016 membra a echipei care a realizat la Prima TV, Trasniti in NATO si La TV.

Conform wiki-ului profesional,  Isabela Iacupovici este absolventa a Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” din Bucuresti (1994 - 1998).

Insa Isabela si-a dus studiile de actorie la alt nivel odata cu absolvirea a Palm Beach Community College in 2003 cu un meritos Bachelor of Arts - musical-theatre.

In acest moment, Isabela Iacupovici face partre din trupa Teatrului Ancuta din Ploiesti. Teatrul „Ancuta” este primul teatru particular pentru copii din  Ploiesti si se dedica, prin toate activitatile sale educativ-distractive, copiilor si adolescentilor pana la 18 ani.

biografie isabela iacupovici actrita iumor prima tv
Facebook Isabela Iacupovici
Spectacolele realizate sunt interactive, personajele canta live, fac beat-box, danseaza in stilurile moderne si clasice.

Revenind la concursul iUMOR Isabela Iacupovici a fost pe buna dreptate actrita care i-a luat prin surprindere chiar si pe jurati cu aparitia sa pe scenã, a primit cele trei voturi ale acestora, dar si voturile telespectatorilor, astfel cã a ajuns sa meraga in marea finalã.

Îmbrãcatã ca o femeie de serviciu, Isabela a fãcut deliciul juratilor cu un monolog de senzatie.

Cheloo nu s-a putut abtine: „Sunteti cea mai frumoasã femeie de serviciu pe care am vãzut-o vreodatã!”, iar apoi i s-a adresat lui Bendeac: „Vrei s-o pupi?”.

La finalul fiecarei reprezentatii artistice, cei trei jurati de la iUMOR îsi exprima optiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” si „Thumbs Down” pentru „NU”, iar daca obtine minimum doua voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurentii din fiecare editie iUMOR care au primit minimum doi de „DA” de la jurati, vor putea fi votati de catre telespectatori cu ajutorul aplicatiei gratuite „iUmor”, creata special de Antena 1, votul începând în timpul editiei respective si terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câstigatorul fiecarei editii iUMOR, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicatia ”iUmor”, va fi anuntat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.
MAI POTI CITI