Cateva pareri despre Epilarea definitiva, Beneficii, Efecte secundare, metode.

Sa vedem cateva pareri de bun simt despre beneficiile epilarii definitive, si despre prezenta sau nu a riscurilor. 

Este evident ca noile proceduri medicale destinate epilării definitive cu laser ne redau speranţa că se pot obţine rezultate uluitoare și fără chin.

In al doilea rand parerea specilistilor este sa incerci doar câteva ședinţe de epilare cu laser (între patru și opt) și pielea ta va rămâne catifelată, fără păr, pentru câţiva ani, poate chiar pentru totdeauna.

Pentru rezultate excelente, iată cum trebuie să te pregătești pentru epilarea definitivă. Înainte de efectuarea fiecărei ședinţe de epilare cu laser, dar și între ședinţe, se recomandă îndepărtarea părului din zona vizată cu ajutorul lamei de ras. 

Evită desigur expunerea la soare cu trei-cinci zile înainte și după procedură pentru a reduce riscul de arsuri.
epilarea definitiva pareri pozitive si opinii negative

In al treilea rand epilarea cu laser este recomandată tuturor femeilor și bărbaţilor care vor să aibă o piele fină, fără tăieturi, inflamaţii sau fire de păr crescute pe sub piele pentru o perioadă lungă de timp.

Totuși, este contraindicată persoanelor care suferă de boli de piele sau alte afecţiuni cronice și nu este recomandată nici femeilor însărcinate sau care alăptează.

Procedura cu laser este alternativa perfectă la metodele clasice dureroase de epilare. „Dioda Elysion Pro” este un aparat ultraperformant, cu laser, ce folosește principiul fototermolizei selective (absorbţia energiei luminoase de către rădăcina firului de păr care se supraîncălzește, fiind astfel distrusă). 

Rezultatul este vizibil rapid, firele de păr din zona tratată fiind înlăturate cu până la 30% – 60% de la prima utilizare. În urma utilizării laserului pielea este fără iritaţii.

Persoanele care au dereglari hormonale si care vor sa apeleze la epilarea definitva este bine sa faca o vizita la medic înainte.

Cele mai cunoscute metode de îndepartate a firelor de par sunt IPL (lumina intens pulsata) si laser. Teoretic, metoda cu laser este mai eficienta decât cea cu IPL, însa un bun specialist poate sa genereze rezultate foarte bune cu oricare din cele doua.

Nu există tratament fără reacţii adverse, pentru că dacă nu există aceste reacţii, nu există nici rezultate.

În urma epilarii IPL sau laser pot apărea ca si efecte secundare:
  • tulburări de pigmentare, 
  • roşeaţă, 
  • umflături, 
  • vezicule ca după arsuri 
  • sau chiar arsuri.

NU uitati ca rezultatele epilarii definitive depind de: varsta, grosimea parului, adancimea la care sunt radacinile, tipul de piele, numarul de tratamente!!!
MAI POTI CITI