GEANINA STANA Biografie de la Bravo, ai stil la Exatlon in ritm frenetic de popping.

WIKI. Geanina Stana (nascuta in data de 23 august 1995 in Bucuresti) a inlocuit-o pe Anca Surdu in concursul Exatlon, prilej cu care vom incerca sa schitam o mica biografie a tinerei in varsta de 23 de ani.

Geanina Stana, noua concurenta de la Exatlon, cea care a completat echipa Faimosilor a fost participat în sezonul 3 la show-ul Bravo, ai stil!

Acolo, Geanina a fost concurenta si a reusit sa provoace câteva scandaluri de notorietate în timpul emisiunii.

Unul dintre aceste scandaluri a fost cu exotica Naba, o alta concurenta, pe care a acuzat-o ca a distribuit în mediul  virtual imagini "indecent de deocheate" cu alte tinere de la "Bravo, ai stil", inclusiv cu ea.
geanina stana biografie vedete blog

Fosta eleva a Liceului Sportiv Mircea Eliade, Geanina Marina si-a inceput povestea de succes odata ce a intrat intr-o sala de dans, acolo unde prin pasiune si munca asidua, a devenit un as al miscarilor frenetice de popping, locking, street dance, hip-hop, dancehall si multe alte stiluri de dans.

Geanina Marina  si-a facut propria trupa de dans pe care a botezat-o a INDUSTRIAL GIRLS. Cum a ajuns la acest nume?

Ei bine s-a gandit sa poarte numele salii unde se pregateau cu mici schimbari in loc de Gym au pus Girls si astfel a luat nastere trupa INDUSTRIAL GIRLS.

Fire rebela si personalitate puternica, inainte de a fi eliminata de la Bravo, ai stil!, Geanina Stana a refuzat sa îsi ia 'la revedere' de la rivalele sale, plecând pur si simplu din platoul emisiunii. Desigur o reactie "brutala" la care nimeni nu se astepta.

wiki biografic Geanina Marina

"Am 23 de ani si sunt din Bucuresti. Am facut 10 ani atletism de performanta. maraton. Cel mai bun timp al meu: in 7 zile am alergat 400 de kilometri, si am iesit pe locul 45 din 10.000 de persoane".

Anca Surdu, concurenta inlocuita de Geanina a fost nevoită să părăsească competiția Exatlon din motive medicale.

Anca Surdu a întâmpinat mai multe probleme dermatologice pe parcursul competiției, iar medicii i-au spus că nu mai poate rămâne în joc, mai ales în expunerea la soare. Astfel că, iubita artistului Silviu Pașca a fost nevoită să părăsească Exatlon pentru a-și proteja pielea.