WIKI Nastya Rybka, Rusoaica Seducatoare si Secretele Trump - Kremlin.

Anastasia Vashukevich aka Nastya Rybka, o rusoaica „seducătoare“, cere oficialitatilor din SUA sa o ajute să scape dintr-un centru de detenție thailandez în schimbul oferirii de informații privind presupuse legături între președintele american Donald Trump și Rusia, în conformitate cu contul ei Instagram.

Anastasia Vashukevich, care se mai numește și Nastya Rybka, declară că este ținută fortat în Thailanda după ce a fost arestată în 26 februarie împreună cu alte nouă rusoaice, în orașul Pattaya, acuzate fiind de desfășurarea unor așa-numite sesiuni de "formare sexuală".

Rybka a spus ca este din Belarus, dar a intrat în Thailanda cu un pașaport rus, a declarat un oficial al biroului de emigrare din Thailanda pentru CNN.

În timpul călătoriei spre închisoarea din Pattaya, Rybka a publicat un videoclip pe contul său Instagram, cerând jurnaliștilor americani să o ajute.

wiki Nastya Rybka aka Anastasia Vashukevich

"Sunt gata să vă dau toate piesele de puzzle care lipsesc, sustinute cu clipuri video și audio, cu privire la legăturile oficialilor noștri (din Rusia n.r) cu Trump, Manafort și ceilalți, știu foarte multe. "Va aștept într-o închisoare thailandeză", a scris ea pe Instagram.

Rybka a intrat în centrul atenției în ultimele săptămâni după ce politicianul rus de opoziție, Alexei Navalny, a publicat o anchetă la începutul acestei luni, despre legăturile sale cu unii dintre cei mai bogați și mai puternici bărbați ai Rusiei.

Rybka s-a descris ca fiind o "seducătoare" și a publicat un "manual" cu privire la "cum să seduci un miliardar".

În cadrul anchetei, Navalny a publicat un videoclip preluat de pe contul Instagram al lui Rybka, prezentând o excursie de yacht în august 2016 impreuna cu miliardarul rus Oleg Deripaska și vicepremierul Serghei Prikhodko.

Navalny a spus că cei doi bărbați care pot fi auziti în videoclip, discută despre relația slabă a Rusiei cu Statele Unite.

Navalny a sugerat că Deripaska și Prikhodko au servit ca legătură între  Kremlin și echipa de campanie a lui Trump. CNN a încercat în mod repetat să il contacteze Prikhodko pentru comentarii, dar nu a primit niciun răspuns.

Deripaska a lucrat in trecut cu fostul manager de campanie al președintelui Trump, Paul Manafort.

Potrivit e-mailurilor publicate de The Washington Post, Manafort, printr-un intermediar, s-a oferit să ii mijloceasca lui Deripaska "întâlniri private" in care sa discute despre starea campaniei Trump.

Insa un purtător de cuvânt a lui Deripaska a declarat pentru CNN că miliardarul "nu a primit nici o comunicare referitoare la Trump". Purtătorul de cuvânt a lui Manafort a declarat postului că orice briefing oferit despre starea campaniei ar fi fost "doar o activitate de rutină", si că nu au avut loc întâlniri directe cu oficiali rusi.

Nastya Rybka Rusoaica Seducatoare

Rybka a susținut că a fost arestată în Thailanda, la ordinele guvernului rus, din cauza videoclipurilor cu Deripaska și Prikhodko pe care le-a publicat.

"Dacă ne întoarcem în Rusia, vom muri în închisoarile rusesti sau ne vor ucide", a spus rusoaica printr-o postare pe contul sau de Instagram. "Este foarte grav ... Vă rugăm să ne ajutați"

După ce a fost reținută, o postare de pe contul lui Rybka Instagram a sugerat că arestarea ei a fost legată de recenta sosire în Thailanda a lui Nikolai Patrushev, șeful Consiliului de Securitate al Rusiei și fostul șef al FSB.

Șeful adjunct al biroului de emigrari din Pattaya a declarat pentru CNN că Rybka, care călătorea pe baza unui pașaport rus, a fost eliberata pe cauțiune după ce a fost arestata pentru ca lucra în Thailanda fără viză de muncă. Ulterior, aceasta a fost reținută și ținută în custodie înainte de a fi deportata, deoarece viza sa turistică a fost revocată, a declarat colonelul Dulayapat Techapornchayasin.
MAI POTI CITI