WIKI ALEX MIREA studentul la actorie scos la rampa de INNA reclama COCA COLA ZERO care i-a adus recunoastere

Orasul SLATINA... COLEGIUL NATIONAL "RADU GRECEANU". AICI exista o doamna profesoara care preda ARTELE VIZUALE.

O materie tratata ca o CENUSAREASA.Cum sa predai o materie jumatate de ora pe saptamana? Asta face parte din ABERATIILE sistemului dar cine sa mai spuna ceva?

Si totusi exista oameni carora li se potriveste sintagma OMUL SFIINTESTE LOCUL. In vremuri tulburi ale invatamantului romanesc o doamna profesoara a REUSIT sa faca MINUNI.

Despre ce minuni vorbesc elevii doamnei profesoare DANIELA IANCU ce preda ARTELE VIZUALE la acest liceu din SLATINA?

Doamna DANIELA IANCU alintata de copii "PROFA" a reusit sa faca minuni la COLEGIUL NATIONAL "RADU GRECEANU" din SLATINA. Gratie eforturilor si pasiunii doamnei  la acest liceu exista sub indrumarea acestei profesoare un ATELIER DE ARTE PLASTICE, O TRUPA DE TEATRU SI FOTOGRAFIE.
biografia alex mirea reclama inna coca cola

"PROFA" a reusit sa ii faca pe elevii acestui liceu sa se indragosteasca de ARTE. Cum la clasa nu exista timp sa predai ORA DE ARTE VIZUALE asa s-a nascut AFTER SCHOOL o trupa de teatru, un atelier de arte plastice.

Minunata munca si eforturile  acestei doamne profesoare iubita de copii si apreciata de ceilalti colegi profesori desi este loc si de multa invidie din pacate.

De ce vorbim de aceasta doamna profesoara? Dansa este doamna care i-a fost MENTOR si l-a ajutat pe elevul sau ALEX MIREA sa dea la FACULTATEA DE TEATRU culmea in ciuda faptului ca ALEX nu era interesat deloc de TEATRU.

Daca  nu ar fi existat aceasta doamna nu am fi vorbit azi de  studentul la UNATC  in anul al doilea. Si nici el nu ar fi iesit din anonimat gratie unei reclame care i-a adus FAIMA.

ALEX MIREA nu va spune nimic acest nume? Ei bine, EL ESTE TANARUL care apare in reclama de la COCA COLA ZERO in care apare alaturi de celebra INNA aka ALEXANDRA APOSTOLEANU.

Unii au scris ca INNA l-a scos din ANONIMAT pe ALEX MIREA si acum toata lumea vrea sa stie cat mai multe despre frumuselul care apare in reclama ce este des difuzata pe posturile romanesti la ore de maxima audienta.

INNA nu ar fi avut pe cine sa scoata din anonimat daca ALEX nu ar fi dat la Facultatea deTeatru. MERITUL de a-l fi scos la LUMINA este al parintilor al acestei minunate doamne profesoare si apoi al lui ALEX INSUSI si abia apoi vine si INNA la pachet.

Cum a ajuns sa dea la FACULTATEA DE TEATRU ALEX MIREA? ALEX era un baiat frumos foc asa cam ca contele FABRIZIO RISTORI al ELISEI DE RIVOMBROSA.

Bine nu are el ALEX ochii albastri dar e genul de BAIAT FRUMOS care va deveni un BARBAT ARATOS. Si la  un asa fizic era firesc sa fie un SEDUCATOR care nu avea nicio grija .

Principala lui preocupare era "VANATUL CAPRIOARELOR" adica a domnitelor cele mai frumoase si cele mai cele.Credea ca are timpul necesar sa se gandeasca la viitorul lui.

"PROFA"  l-a amenintat ca nu il trece  clasa daca nu se inscrie la    trupa de teatru.  Si asa mai de voie, mai de nevoie ce avea de pierdut ALEX?

Si a intrat in trupa de teatru a COLEGIULUI NATIONAL "RADU GRECEANU" din orasul sau natal SLATINA. Un oras nu la fel de ofertant in  distractii si mai ales in oportunitati de viitor.

Asa ca aceasta trupa de teatru infiintat de doamna profesoara DANIELA IANCU a fost ca o gura de oxigen pentru liceeni. La 16 ani in clasa a X-a ALEX MIREA pasea pentru prima oara in viata pe o scena.

A fost deajuns acest prim rol intr-o piesa de teatru ca ALEX MIREA sa se indragosteasca DEFINITIV si IREMEDIABIL de TEATRU.

Nu era pacat ca ALEX sa nu incerece ARTA TEATRULUi si sfanta meserie de ACTOR daca totoadora sa fie in centrul atentiei?

Primul rol al viitorului actor ALEX MIREA   a fost in piesa "PISICA VERDE". Era doar un prim pas pe care il facea ALEX  caci avea nevoie de rabdare si intelegere pentru a pricepe ca MESERIA DE ACTOR are multe cerinte.

Culmea este ca ALEX nici nu se straduia sa memoreze rolul. Se baza foarte mult pe intuitie si  improvizatie.Nu era un lucru rau dar ALEX avea nevoie de disciplina.

Pur si simplu "umplea " scena avea asa o stralucire si capacitatea de a capta atentia publicului.Alaturi de colegii din trupa de teatru a liceului ALEX avea sa castige si premii cu piesa" PISICA VERDE". Un pic rebel ALEX a ratat un premiu doar pentru simplul motiv ca nu a dorit sa isi aranjeze cravata.

Aveau sa urmeze si alte premii la festivaluri de teatru dedicate liceenilor. A mai trecut un an si doamna profesoara i-a explicat elevului sau ALEX ca daca dorea sa faca din teatru o meserie atunci e cazul sa ia totul in serios.

Sa se apuce de citit, de studiat  caci un ACTOR are nevoie toata viata de pregatire. Doamna profesoara e tare mandra de elevul ei uite este student la actorie.

Prea modesta doamna profesoara spune ca meritul ei este doar acela ca l-a responsibilizat pe ALEX si l-a facut sa isi dea seama  ca teatrul este minunat si ca ii place mult.

Anul trecut ALEX MIREA a avut sansa sa joace in piesa ce s-a difuzat la TELEVIZIUNEA ROMANA. Piesa se numea "CRIMA SI PEDEAPSA" dupa romanul lui DOSTOIEVSKI.

ALEX MIREA a dat viata personajului DEMENTIEV. Norocul i-a suras inca o data frumuselului ALEX cand a fost ales sa apara in reclama "COCA COLA ZERO"alaturi de cantareata INNA.

ALEX MIREA este student in anul al doilea al UNIVERSITATII DE ARTA TEATRALA SI CINEMATOGRAFICA BUCURESTI.

Acum  studiaza , lucreaza merge la castinguri si se pregateste pentru examene. In curand il vom vedea pe scena pe tamarul actor ALEX MIREA.

Are o  viata sa demonstreze ca este un ACTOR BUN. Poate va alege sa se axeze o perioada pe industria publicitara deoarece ofertele nu vor lipsi.

Are tot ce ii trebuie. Tine doar de el sa devina  un ACTOR care sa captiveze publicul. Ar fi pacat sa se bazeze doar pe atuurile fizice.

Noi ii dorim succes in cariera si in viata si asteptam sa il vedem jucand. Poate se va indragosti mai mult de film. Cert este ca ACTORIA a devenit viata lui.

Este aproape o certitudine ca ALEX MIREA va alege capitala iar acasa la SLATINA va veni cat de des ii va permite meseria. Insa aici la SLATINA il asteapta casa parinteasca , familia , prietenii si  liceul unde a descoperit ca TEATRUL poate deveni mai mult ca o pasiune trecatoare un hobby.


Reclama Coca Cola INNA si ALEX MIREA

Romania are TALENTE. Chiar si in provincie. Nu ai fi zis ca niste liceeni dintr-un oras ca SLATINA  pot fi pasionati de teatru. Pana intr-atat incat sa  devina premiantii visatori.

BRAVO, ALEX MIREA! Si BRAVO doamnei profesoare DANIELA IANCU. Cat de frumoas spune "PROFA". " COPII acestia imi ofera IMPLINIRE. EI SUNT O PRELUNGIRE A TOT CEEA CE EU NU AM PUTUT DEVENI."

Daca mergeti la SLATINA nu ar fi rau sa treceti pe la COLEGIUL NATIONAL RADU GRECEANU. Aici exista o trupa de teatru, un atelier de arta plastica.

Aici tinerii inavta sa iubeasca ARTA. TOATA ADMIRATIA NOASTRA! Si ALEX MIREA, asteptam sa te vedem la TEATRU!

Ce bine ar fi sa exista cat mai multe doamne profesoare ca DOAMNA DANIELA IANCU. Cat de putini oameni mai fac azi din MESERIE o VOCATIE!

 Pentru ALEX MIREA "PROFA" va ramane mereu MENTORUL si OMUL care l-a facut sa descopere mirajul scenei.

Si cu siguranta "PROFA" pregateste in trupa de teatru noi talente.
Si nu nu i-am uitat nici pe tinerii pasionati de arta fotografica si de pictura.

Si ei ii datoreaza "PROFEI" dragostea pentru ARTA si dorinta de a evolua dea iubi   ARTA.