Pareri Jaguar i-PACE SUV electric la pretul de 70000 euro.

​Sa vedem care sunt emotiile parerilor consumatorilor de pe retelele sociale referitoare la modelul electric Jaguar i-Pace.

Jaguar a prezentat varianta de serie a primului sau SUV 100% electric numit i-PACE, model construit in Austria si care va fi livrat incepand cu luna iulie 2018.

Este un moment important pentru piata auto, fiindca vorbim de lansarea primului SUV electric premium de la Tesla Model X incoace. Preturile pornesc de la 70.000 euro si pot trece de 90.000 euro.

Primele pareri ale consumatorilor legate de noul SUV electric Jaguar i-PACE sunt de bucurie si surpriza.

Exemplu de reactie social media legata de Jaguar i-Pace (analiza de sentiment):

pareri jaguar i-pace suv electric rival tesla
Emotie: Joy (bucurie)
Autor: @JFBrightonMeets
Continut: Just one of the many plusses with the all new Jaguar I-Pace #MayJagMeet

Revenind la caracteristicele tehnice ale SUV-ului electric de la Jaguar, aflati ca masina are cuplul pur si simplu disponibil instantaneu. 

Tractiunea integrala si designul aerodinamic permit conceptului i-PACE sa obtina performantele unui automobil sportiv, cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 4 secunde.

La o statie de 50kW masina se poate incarca in proportie de 80% in aproximativ 85 de minute, iar autonomia totala promisa de producator este de aproximativ 480 km.

Jaguar i-PACE are 4,68 metri lungime, fiind cu peste 30 cm mai scurta decat Tesla Model X, SUV electric lansat in 2015.

Jaguar va incepe livrarile in luna iulie si va fura startul in fata celor doi concurenti germani, Audi si Porsche, care vor lansa si ele masini 100% electrice in acest an, insa mai tarziu. 

Audi va lansa la vara SUV-ul e-TRON, iar Porsche ar trebui sa aduca spre final de an 2018 sedan-ul electric Mission E.

SUV-ul electric de la Jaguar este construit in Austria de Magna Steyr si reprezinta cu siguranta intruchiparea primului model de serie Jaguar cu propulsie electrica si reprezinta inceputul drumului in domeniul vehiculelor electrice cu un caracter sportiv.