Pareri Epilator Philips Satinelle Advanced: Raportul calitate pret perfect.

Sa ne facem o parere despre Epilatorul Philips Satinelle Advanced (BRE630/00), un epilator cu discuri ceramice prevazut cu un sistem unic prin care lamele ridica si aduna firele de par orizontale, le ghideaza catre punctul de tragere, le prind ferm si apoi le smulg (VERIFICA PRETUL!).

In combinatie cu discurile ceramice unice, epilatorul Philips Satinelle Advanced epileaza mai fin, pentru rezultate optime si mai multa delicatete.

Capul de epilare este unic deoarece este fabricat dintr-un material ceramic dur, care prinde ferm firele de par. Nici macar cele mai subtiri fire de par nu vor aluneca.

Manerul ergonomic al  Epilatorului Philips Satinelle Advanced in forma de S este usor de manevrat, oferind control maxim, acces mai bun si miscari precise, pe toata suprafata corpului.

Imaginati-va ca lumina unica te ajuta sa nu ratezi firele subtiri, pentru rezultate de epilare optime pe toate zonele corpului.
pareri forum epilator Philips Satinelle Advanced

Capetele pentru ingrijire personala vor aduce solutii mai personalizate si convenabile rutinei ei individuale de indepartare a parului si mai departe.

Si nu in ultimul rand, Philips Satinelle iti va oferi intotdeauna performanta optima atunci cand este utilizat la un unghi de 90 grade.

Rezumad, principalele puncte tari ale Epilatorului Philips Satinelle Advanced sunt:
  • Foloseste intotdeauna la un unghi de 90 grade pentru performanta optima
  • Umed si uscat, pentru utilizare in cada sau sub dus
  • Cap de epilare din material ceramic unic, pentru control mai bun
  • Capete pentru ingrijire corporala, pentru solutii personalizate si convenabile
  • Lumina unica te ajuta sa nu ratezi firele subtiri
  • Cel mai lat cap de epilare, pentru indepartarea optima a parului printr-o singura actiune

Chiar daca in general opiniile cumparatorilor sunt unele pozitive, exista si puncte slabe. Unul dintre acesta este faptul ca  uneori capetele de epilare pentru axila si inghinal, nu se prind foarte bine si trebuie tinuti cu mana.

In concluzie, este un produs foarte bun, de calitate si la un pret foarte bun.

Si un mic sfat util referitor la modul corect de epilare. Daca va place sa faceti dus dimineata, ar fi bine sa va schimbati obiceiul.

Cel putin atunci când aveti de gând sa va epilati. Dimineata, pielea este usor umflata, asa ca firele de par nu se lipesc de picior prea bine si epilarea poate fi dificila.

Imediat dupa epilare, pielea are porii deschisi si prezinta o sensibilitate ridicata. Pentru a evita infectiile si iritatiile, folositi un produs de dezinfectare blând cu pielea si taponati usor zonele epilate. 
MAI POTI CITI