Biografia Mihai Voropchievici. Wiki de numerolog care crede în Dumnezeu!

Mihai Voropchievici scurta biografie. Specialist cu studii in arte divinatorii - astrologie, numerologie, chiromantie si cartomantie - Mihai Voropchievici este fara indoiala cunoscut de toata lumea, de ani buni avand rubrici permanente si pareri pertinente in diverse emisiuni televizate.

In varsta de 67 de ani, Mihai Voropchievici este o persoana foarte discreta, preferand sa-si tina familia departe de ochii publicului.

Conform informatiilor postate chiar de el pe un site de socializare, Voropchievici este tata a trei copii, doua fete, Alina si Giulia, si un baiat, Alex, fiind si insurat.

Mihai Voropchievici supune ca, desi este numerolog si cu asta se ocupa în viata de zi cu zi, este un om credincios.
Mihai Voropchievici wiki biografic

"Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credinta. Ceea ce contest sunt poate preotii. Sunt unii preoti cu har, altii... de dar. Pe acestia din urma îi contest..."

Exista o singura superstitie in care Voropchievici crede cu tarie: niciodata nu pune piciorul stang pe pamant imediat ce s-a sculat din pat.

Insa fara superstitii sau, numerologul Mihai Voropchievici are parte si de evenimente mai putin placute in viata.

De exemplu, acesta a fost amenintat în ultima zi a anului 2017.

„Pe 31 decembrie am primit un telefon cu numar ascuns. Am primit o multime de felicitari la adresa mamei ca nu a nins atunci când am prognozat eu. Era un pretext, apoi a trecut la amenintari. Zicea ca vine sa-mi sparga capul cu un ciocan...".

Cartea maestrului Voropchievici, "Numerele, zodiile si sanatatea" ne desluseste tainele unei stiinte stravechi, un domeniu care a preocupat si preocupa si in prezent multi oameni (VERIFICA PRETUL!).

Numerologia a fost tratata cu interes de cei care cauta misterele, necunoscutele din nume si datele de nastere, stiind ca in viata si in natura, in universul care ne inconjoara, nimic nu este intamplator.

In prima parte a cartii Voropchievici vorbeste despre numarul zilei de nastere – de la 1 la 31 – numit si numarul psihic sau numarul “cheie” al vietii noastre.

Sunt 9 grupe pentru numerele psihice care ne dau informatii pretioase in special despre sanatatea noastra si care sunt descrise pe larg.

In cea de a doua parte a volumului, Voropchievici face referire la zodii, cu un minim sumar de informatii pentru fiecare in parte, dar cu mai multe amanunte despre bolile la care sunt predispusi nativii acestora, fara pretentia de a fi un tratat de sanatate al zodiilor.

Cartea "Numerele, zodiile si sanatatea" are urmatorul cuprins:

Numerologia: cheia secretelor din viata noastra. Numarul psihic 1. Numarul psihic 2. Numarul psihic 3. Numarul psihic 4. Numarul psihic 5. Numarul psihic 6. Numarul psihic 7. Numarul psihic 8. Numarul psihic 9.

Zodiile si sanatatea: Scurta introducere in cunoasterea astrologiei. Berbec. Taur. Gemeni. Rac. Leu. Fecioara. Balanta. Scorpion. Sagetator. Capricorn. Varsator. Pesti.
MAI POTI CITI