Biografia CRISTINA CARAMARCU de la Gimnastica la Eurovision 2018!

WIKI. Cristina Caramarcu (varsta 33 ani) este o artista cu experienta. A mostenit acest talent si din familie, caci unul dintre parintii sai este muzician.

Pasiunea si meseria merg acum mâna în mâna pentru artista care va urca pe scena de la Lisabona.

E blondă, înaltă, cu picioare lungi, faţă de păpuşă, dar are şi o voce perfectă. Cristina Caramarcu, solista trupei “The Humans”, are pachetul complet cu care România ar putea lua un loc onorabil la Eurovisionul din Portugalia.

Insa puţini oameni ştiu însă că artista, care a câştigat duminică finala naţională Eurovision, şi-a încercat norocul şi la “Vocea României”. Cristina, eleva lui Smiley, si-a luat atunci “adio” de la competitie dupa dueluri. Smiley a decis sa mearga mai departe cu Tibi Scobiola.
Biografie CRISTINA CARAMARCU The Humans

Atunci se pare ca ”A fost momentul când am decis sa muncesc mai mult”,  spune Cristina, rememorând biografic clipa esecului, care în final s-a dovedit a fi o reala deschidere spre lumea muzicala.

Cristina Caramarcu n-a stiut de la o varsta frageda ca vrea sa se faca artista. Avea alte aspiratii si alte dorinte.

A vrut sa mearga la Academia de Politie, însa n-ar fi trecut de probele medicale din cauza miopiei, apoi a urmat Facultatea de Psihologie.

Din timpul facultatii a început sa munceasca pentru Wind (companie de telecomunicatii italiana) unde treptat a ajuns sa ocupe postul de director departament operatori.

Mama Cristinei a cântat în tinerete, fiind cea care i-a dat imboldul de a încerca muzica. Dar de cântat la modul serios, Cristina spune ca a început sa faca asta abia pe la varsta de 25 de ani.

Dincolo de muzica, Cristina Caramarcu ramane o tânara frumoasa, cu picioare lungi, un om din al carui discurs reies ambitie si determinare, o tânara careia îi place sa mearga la munte ori la mare cu prietenii, care pune mare pret pe prietenie si pe momentele de liniste alaturi de prieteni si de toti cei dragi.

Cristina Caramarcu impreuna cu The Humans, o trupa formata din sase membri Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitara), Cristina Caramarcu vor reprezenta Romania la Eurovision Song Contest 2018.

Concursul Eurovision Song Contest 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 si 10 mai si finala pe 12 mai.

Piesa care va reprezenta tara noastra la Eurovision intra în a doua semifinala a concursului, în prima parte a show-ului din 10 mai 2018.
MAI POTI CITI