Pareri Saltea Confort Plus din spuma poliuretanica Hipoalergenica.

Sa ne facem o parere despre CONFORT PLUS care conform informatiilor oferite de catre producator este o saltea care are capacitatea sustinerii formei corpului si greutatii pentru a calma punctele de presiune (VERIFICA AICI PRETUL SI OFERTA).

Calitatea somnului influenteaza performantele noastre din fiecare zi. Caracteristicile  saltelei sunt cele ce pot inlatura problemele cu somnul, stresul, lipsa de concentrare, oboseala ,durerile de spate,  imbunatatind astfel calitatea vietii.

CONFORT PLUS este o saltea din spuma poliuretanica  permeabila la aer cu o grosime de 19 cm, si cu o duriatate medie destinata persoanelor care NU prefera un produs prea tare sau prea ferm , are husa detasabila care se poate spala.

Este recomandata mai mult persoanelor slabe, osoase , varsnici si in special persoanelor care dorm pe burta , dar in acelasi timp este o saltea care are suport ortopedic pentru coloana vertebrala.

pareri forum Saltea Confort Plus din spuma poliuretanica

Celula deschisa a saltelei CONFORT PLUS permite aerului sa circule usor pentru a preveni formarea mucegaiul.

Proprietatile fizice ale saltelei CONFORT PLUS ne arata ca este o saltea usoara si rezistenta, cu un sistem de celule deschise, care are capacitate pentru recuperare rapida dupa comprimare si o proprietate mare de amortizare a miscarilor plus ca nu produce efectul de val.

Salteaua CONFORT PLUS se livreaza cu o husa de acoperire, material textil din fibre sintetice, matlasat cu vatelina pe fiecare parte, cu efect antibacterian, antistatic si corect aerisit care contribuie la mentinerea unei suprafete curate datorita materialelor moderne  pentru invelisul de protectie impotriva acarienilor , ciupercilor si a prafului.

Husa detasabila a saltelei, este prevazuta cu fermoar pe trei laturi, este lavabila la 30 grade in masina de spalat si este rezistenta la spalari repetate fara a intra la apa.

Suntem de parere ca salteaua CONFORT PLUS – MEDIE cu suport ortopedic, ofera un sprijin real si permite structurilor de la nivelul coloanei vertebrale sa se odihneasca intradevar in timpul noptii.

Are acelasi mod de utilizare pe toate partile fiind unul si acelasi produs indiferent pe ce parte il folosesti.

Majoritatea cumparatorilor si-au exprimat multumirea ca Saltea Confort Plus combina cu atentie materiale moi si calitative iar spuma cu grad inalt de elasticitate are adevarat efect de eliberare a tensiunii si asigura un confort optim.

In concluzie: O saltea destul de ferma si totusi confortabila. Ne place husa detasabila.

Pentru cei ce cauta insa o saltea ortopedica cu 2 fete va recomandam salteaua de pat Adormo.
MAI POTI CITI