Catalin Tomata biografia. De la bun afacerist la iubitul Elenei Basescu.

Cancanul momentului! S-a aflat cine este tatal celui de al treilea copil al Elenei Basescu. Cei de Click au dat primii informatia ca acesta este nimeni altul decat Catalin Tomata!

Conform biografiei neoficiale, Catalin Tomata (varsta 25 de ani) este ceea uni ar numi "un baiat de bani gata".

Catalin a studiat la Colegiul National Grigore Moisil din Drumul Taberei, unde elevii aveau posibilitati materiale peste copiii din alte unitati de învatamânt.

Aici se faceau baluri ale bobocilor prin cluburi de fite, iar elevii erau sustinuti financiar de parinti. Asa s-a întâmplat si cu el.

Catalin a primit apoi cadou pe mâna o afacere de la tatal lui. Un restaurant, pe care din pacate nu a stiut sa-l gestioneze, asa cum trebuie, asa ca a dat faliment. Insa intotdeauna inceputul nu este asa usor.

biografie catalin tomata iubit elena basescu


Ulterior, a dat lovitura cu noul localul pe care îl detine acum, si unde se învârt multe personaje din lumea mondena.

Catalin Tomata a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, asa ca s-ar putea spune ca acesta stie cum sa managerieze in mod eficient banii iubitelor si pe ai lui.

Surse din jurul lui Catalin Tomata au povestit  ca iubitul Elenei Basescu (varsta 37 de ani) are un palmares bogat la capitolul iubite, în ciuda vârstei, pe care le-a ales, se pare, si dupa numarul banilor din cont.

Catalin Tomata ar fi avut o relatie amoroasa cu Corina Corolevschi, iubita lui Mihnea Nastase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase.

De curand, Elena Basescu a dat o veste bomba in spatiul public, aceea ca este însarcinata cu al treilea copil, dar mai surprinzator este ca a ales sa devina din nou mama cu un barbat mult mai mic decât ea, iar în trei luni cei doi vor deveni parinti.

Dupa patru ani de casnicie, Elena Basescu si Bogdan Ionescu au decis sa-si spuna „ADIO”. Nu se cunosc exact motivele care au determinat-o pe Elena Basescu sa introduca actele de divort.

Bogdan Ionescu locuieste in continuare in apartamentul in care a locuit in toata aceasta perioada alaturi de Elena, iar aceasta s-a mutat intr-un apartament din cartierul Stejarii, alaturi de cei doi copii ai lor:  Sofia Anais (3 ani) si Traian (2 ani).
MAI POTI CITI