Pareri Philips AVENT VIA sistem multifunctional de stocare a hranei BEBELUSULUI.

Sa ne facem o parere despre Philips AVENT VIA "vedeta" recipientelor multifuncţionale care se adaptează conform cerinţelor alimentare, în funcţie de fiecare etapă de dezvoltare a micuţului tău.

De peste 25 de ani, AVENT concepe şi fabrică produse dedicate mamelor şi bebeluşilor, inspirate din natură, rezultat al unor cercetări elaborate şi studii clinice.

În prezent, ca parte componentă a grupului Philips, noua marcă Philips AVENT va continua să lanseze produse de calitate superioară, în cooperare cu experţi din domeniul sănătăţii, oferind soluţii inovatoare pentru mame şi bebeluşi, adaptate fiecărei etape de viaţă.

Philips AVENT VIA sunt concepute şi fabricate în Anglia, Suffolk – Glemsford – garanţia calităţii britanice.

Un lucru este sigur, viaţa devine mai agitată când apare pe lume un bebeluş. Din fericire, VIA AVENT simplifică mult lucrurile.

Varietatea de produse disponibile în gamă oferă un plus de utilitate, un sistem practic de stocare a laptelui matern şi a piureurilor pregătite în casă, cu închidere etanş, fiind astfel uşor de transportat.

Trebuie remarcat ca recipientele VIA AVENT sunt sterile, perfecte pentru a fi întrebuinţate imediat, direct din ambalaj.

Pot fi sterilizate prin modalităţile standard sau în aparatele speciale din spitale – autoclave. Materialul din care sunt fabricate, şi anume polipropilenă fără Bisphenol A, suportă temperaturi foarte înalte de peste 130⁰C. 

Stabile, sigure, uşor de depozitat pe înălţime, recipientele se închid ermetic, fiind uşoare şi compacte la transport.

Laptele matern poate fi exprimat direct în recipientul steril VIA folosind o pompă manuală sau electronică pentru sân Philips AVENT.

Păstrează rezervele de lapte fie la frigider 24 de ore sau la congelator maxim 3 luni, fiind necesare pentru momentele când nu poţi fi alături de copil. 

Atunci când bebeluşul a mai crescut şi a venit momentul diversificării alimentaţiei, hrana pregătită în casă se poate păstra porţionat în recipientele VIA, la frigider sau congelator.

Indiferent de meniul zilei, VIA AVENT face faţă cu succes oricărei situaţii ivite.

In concluzie suntem de parere ca principalele benefecii demonstrate ale Philips AVENT VIA sunt:
  • protejeaza calitatea hranei, datorita capacului cu filet,
  • sunt rezistente, compacte si sigure la transport, cu inchidere etansa,
  • cestile usor de etichetat va ajuta la identificarea datei si continutului,
  • usor de stocat si depozitat in frigider sau in congelator,
  • usor de decongelat sau de incalzit,
  • sunt rezistente la orice tip de sterilizare,
  • special create pentru a putea incalzi mancarea in incalzitorul Avent.