Pareri Kindle Paperwhite Wi-Fi 300 ppi vedeta eBook reader-elor.

Sa ne facem o parere despre un eBook de la Amazon, si anume Kindle Paperwhite Wi-Fi 300 ppi. PPI vine din englezescul Pixels per inch si reprezinta densitatea pixelior. Cu cat mai mare cu atat mai buna.

Kindle Paperwhite se conecteaza cu usurinta la retelele Wi-Fi de viteza mare de acasa sau la hotspot-urile Wi-Fi din oras, facilitand accesul la continut si la cartile preferate. (VERIFICA PRETUL AICI!)

Conform producatorului, de fiecare data cand mutati privirea de la un ecran luminos la mediul ambienal, ochii trebuie sa se adapteze, ceea ce poate duce la oboseala.

Insa la La Kindle Paperwhite Wi-Fi, pagina are aceasi stralucire ca orice alt obiect din camera, astfel nu va fi nevoie de nici o adaptare.
Pareri Forumuri Kindle Paperwhite Wi-Fi 300 ppi

Rezumand, principalele avantaje ale Kindle Paperwhite Wi-Fi, sunt:
 • contrast mai mare al ecranului tactil cu lumina incorporata
 • WiFi incorporat care va permite sa descarcati carti in mai putin de 60 secunde
 • contrast deosebit
 • alb perfect echilibrat
 • ecranul Paperwhite ofera cu 62% mai multi pixeli, redand in mod exceptional texte si imagini clare, definite

Deoarece tehnologia brevetata permite controlul asupra locului unde lumina este difuzata, 

Kindle Paperwhite foloseste LED-uri de putere slaba, care necesita foarte putina energie pentru a ilumina uniform intregul ecran.

Portabilitatea este un lucru mare pentru timpurile astea grabite. Faptul ca poti citi in orice loc ( acasa, job, tramvai, metrou, in statia de autobuz) la orice ora (chiar inainte de culcare fara sa ai nevoie de o veioza...).

Oricum noaptea Kindle cu iluminatul la maxim (este un fel de miniveioza), este foarte practic.

Conform consumatorilor, unul din punctele tari ale acestui Kindle este ecranul Paperwhite la 300 ppi rezolutie e foarte buna mai ales in lumina soarelui dar si pe intuneric datorita iluminarii cu LED-uri.

In plus, memoria suficienta pentru cateva mii de carti. Kindle Paperwhite Wi-Fi 300 ppi dispune de 4 GB memorie interna. Insa nu are slot de memorie.

La capitolul minusuri consumatorii sublineaza faptul ca Kindle Paperwhite Wi-Fi nu suporta formatul epub insa cu ajutorul programului Calibre se poate converti din (aproape) orice format in orice format si se pot si trimite direct pe reader daca e conectat la PC.

Formatele de text pe care Kindle Paperwhite Wi-Fi 300 ppi le recunoaste in mod nativ  sunt: AZW, AZW3, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP (prin conversie) TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC.

Analizand parerile si comentariile consumatorilor care si-au exprimat opinia referitoare la eBook reader-ul Kindle Paperwhite Wi-Fi 300 ppi, se observa ca acestea sunt urmatoarele:
 • Organizare - 37%
 • Stabilitate - 67%
 • Auto-exprimare - 34%
 • Caracterul practic - 54%
 • Curiozitate - 24%
 • Entuziasm - 22%
 • Provocare - 11%

Cel mai mult primeaza caracterul practic al produsului si stabilitatea. Aceasta din urma nevoie ne arata ca majoritatea consumatorilor care au o opinie referitoare la Kindle Paperwhite Wi-Fi 300 ppi este cea a utilizatorilor produselor si serviciilor de la Amazon.
MAI POTI CITI