Biografia Oltin Hurezeanu de la "Miliardarul" lui Iantu la EXALTON Romania.

WIKI. Numele lui este Tudor Oltin Hurezeanu si este pregatit sa-i ajute pe Faimosi sa le dea clasa Razboinicilor la Exatlon Romania.

„Am facut sport, arte martiale, mai apoi am facut si jiujitsu brazilian. Îmi place show-ul Exatlon, am ajuns sa-l urmaresc pentru ca era Ionut si din acelasi motiv ma aflu acum aici”, a spus Oltin.

FAIMOSII l-au primit amuzându-se. El este prieten si aprig sustinator al lui Ion Oncescu în perioada în care acesta era în concurs.

Din biografia neoficiala aflam ca Oltin Hurezeanu  este detinatorul titlului de miliardar, dupa ce a castigat în 2002 emisiunea „Vrei sa fii miliardar”, a lui Virgil Iantu.

El a fost cel de-al doilea castigator al concursului “Vrei sa fii miliardar?”.

biografie Oltin Hurezeanu wiki de actor miliardar

Oltin Hurezeanu avea vartsa de 27 de ani la acea vreme si a castigat premiul cel mare cu ajutorul unui alt concurent.

Dupa ce a terminat Facultatea de Drept, în 2008, Oltin Hurezeanu  a încercat mai multe cariere, precum actorie sau striptease masculin, devenind primul barbat român care a pozat pentru revista Men’s Health.

Desi a terminat Facultatea de Drept, nu a profesat, a ales sa faca ceea ce iubea: actoria. A jucat si-n România, alaturi de Sergiu Nicolaescu în "Supravietuitorul". A jucat si-n "State de România" si telenovela "Iubire ca în filme".

In anul 2016 un scurt metraj în care a jucat si actorul Oltin Hurezeanu a castigat trofeul ”Festival Do Minuto” Brazilia, cel mai longeviv si prestigios festival pentru filme de 1 minut din lume.

Chiar daca pare un barbat dur, lucrurile nu stau mereu asa. Intr-un interviu mai vechi actorul Oltin Hurezeanu a povestit despre experienta pe care a trait-o atunci cand a facut bungee-jumping, cat si despre sperietura pe care a tras-o.

“Era prin '99 si pusesera la mare unul dintre primele bungee-jumping-uri, o macara de unde saream cu coarda pe malul lacului. M-am dus sa sar, era pentru prima data cand faceam asta. Tipul de acolo m-a vazut ca am emotii, pentru ca, in principiu, daca nu sari in primele zece secunde nu mai sari, iar eu am stat vreo douazeci de secunde pe margine. .. In momentul in care am sarit, am auzit pe cineva ca spune: <<Ba, nu sari ca nu ti-am prins coarda.>>"

Noul concurent din echipa FAIMOSII Oltin Hurezeanu nu doar ca este prieten cu Ion Oncescu, ci îl si înlocuieste în concurs, dupa ce acesta a parasit competitia din cauza problemelor medicale. 
MAI POTI CITI