Pareri Traieste-ti viata cu un SCOP. Carte de colorat motivationala pentru adulti.

Sa ne facem o parere despre o excelenta carte si anume: Traieste-ti viata cu un scop. Carte de colorat motivationala pentru adulti. Sfaturi si incurajari de la Crystal Paine. O recomandare de lectura pe care nu trebuie sa o ignorati (AICI CELE MAI BUNE OFERTE).

Autoare de bestselleruri si mama a trei copii, care invata acasa (in sistemul homeschooling), Crystal Paine, autoarea acestei carti superbe, este si consultant in afaceri si conferentiar.

Crystal Paine a fondat site-ul www.MoneySavingMom.com, care, lansat in 2007, a devenit unul dintre blogurile de top, avand peste doua milioane de vizitatori unici in fiecare luna.

Scopul lui Crystal Paine este cel de a ajuta femei din toate categoriile sociale sa descopere libertatea ce vine odata cu un mod de viata bazat pe simplitate, generozitate si stabilirea unor scopuri.

pareri traieste-ti viata cu un scop carte de colorat motivationala pentru adulti

In acelasi timp, Paine ofera consultanta directorilor de firme si oamenilor de afaceri in domeniul dezvoltarii marcilor si a strategiilor din ceea ce numim social media.

Sa incepi o viata noua inseamna sa-ti stabilesti prioritati si scopuri realiste. Traieste ti viata cu un scop contine ilustratii si citate care te vor inspira, te vor ajuta sa elimini stresul, sa ai mai multa energie, sa-ti redescoperi pasiunile.

Fa-ti timp pentru aceasta relaxanta activitate: coloratul. Reincarca-ti bateriile, pune ti gandurile in ordine si urmeaza-ti visurile, oricare ar fi ele.

Incearca sa observi cum fiecare imagine prinde viata pe masura ce iti eliberezi creativitatea, umpland aceste complexe desene cu stralucirea culorilor.

Sa nu uitam ca in aceasta epoca viata ne solicita din plin. Programarile, termenele-limita, obligatiile de tot felul si din toate partile si  fluxul puternic al maruntelor discutii din mediul digital ne ocupa orice moment, ridicand in fata noastra un adevarat "munte" de stres si de tensiune.

Studiile arata ca, atunci cand colorezi, stresul e redus semnificativ, insa adevarata liniste, adevarata pace le gasesti doar in Dumnezeu.

Cartile de colorat inspirationale din aceasta serie incorporeaza aceste doua idei intr-un singur volum ilustrat
  • 55 de ilustratii desenate manual
  • Hartie de calitate superioara
  • Grafica exceptionala
  • Citate motivationale
MAI POTI CITI