Pareri HONDA INSIGHT PROTOTYPE "vedeta" masinilor HIBRID in 2019.

Sa vedem care este parerea consumatorilor despre modelul Honda Insight Prototype 2019, sedan pe care producatorul japonez îl poziționează ca un produs premium deasupra Civicului si sub Accord Hybrid.

La expozitia North American International Auto Show din Detroit din 2009, Honda a facut prima încercare de intra pe piata de masini hibride, anunțând întoarcerea modelului Insight prin intermediul noului Insight Prototype, un concept extrem de aproape de modelul de serie.

Acum, noua generație face parte din efortul Honda de a-și electrifica majoritatea modelelor din gamă până în 2030, cu Insight fiind evident inspirat la nivel de design de noua generație a compactei Civic.

Analizand parerile si opiniile consumatorilor, se observa ca emotiile legate HONDA INSIGHT sunt de supriza si bucurie, chiar daca exista si unele comentarii care transmit sentimentul de frica, sentiment legat de faptul ca aceasta masina hibrid de la Honda va fi un esec.

Emotion: Joy
Content: The Honda Insight, one of the original hybrids, returns as an ‘upscale’ sedan https://t.co/5WDEp05eor https://t.co/kkAgf5oyrB

Stilistic HONDA INSIGHT PROTOTYPE diferă de Civic mai ales prin prisma modificărilor de natură a eficientiza aerodinamica, și chiar dacă jantele de 19 inch nu vor ajunge în producția de serie ne așteptăm ca acesta să fie în proporție covârșitoare designul final.

HONDA INSIGHT 2019 Insight adoptă câteva idei de design de la alte modele recente ale Honda, cum ar fi linia ascendentă a acoperișului din spate, prima dată văzută pe noul Civic și un design frontal asemănător celui mai recent model Honda Accord.

Rezultatul general nu pare a fi o navă spațială, cum ar fi primul Insight. Și nu arată ca un "toaster", ca al doilea Insight. Este doar un sedan frumos, care arata ca vehiculele cu mijloace alternative de propulsie nu trebuie să arate ciudat.

Interiorul hibridului Honda Insight nu va fi prezentat înca, decât sub forma de schita digitala, dar deja stim ca pe lânga farurile si stopurile LED de la exterior noul Insight va avea în cabina un instrumentar de bord complet digital de 7 inch, un sistem infotainment cu ecran touchscreen de 8 inch (Android Auto, Apple CarPlay, actualizari OTA prin Wi-Fi), straniul schimbator electronic dar si suita de sisteme de asistenta Honda Sensing. 

În ceea ce priveste sistemul de propulsie, HONDA INSIGHT PROTOTYPE va avea parte de o noua versiune a sistemului hibrid proprietar, ce va includ un motor clasic de 1,5 litri ce functioneaza conform ciclului Atkinson.

Insight utilizeaza un motor pe benzina cu ciclu Atkinson de 1,5 litri, cuplat la un motor electric si un acumulator montat sub scaunele din spate.

Honda nu a furnizat multe caracteristici tehnice dincolo de asta.Honda Insight va fi unul dintre cele cinci vehicule alternative de la Honda, care se alătură familiei Accord Hybrid și Clarity.

Gama Clarity începe de la 34.290 de dolari, iar viitorul Accord Hybrid ar trebui să se încadreze sub acest preț, așa că unii specialisti sunt de parere că pretul Insight va scădea cu 20.000 de dolari.

Topicuri legate de subiect (Latent Semantic Indexing): insight, honda, prototype, 2019, look, first, trunk, sale, new, hybrid