GENIE HOURGLASS pareri Centura pentru modelarea taliei in PROMOTIE.

Dupa Sarbatorile de iarna, poate este timpul sa ne ocupam si de silueta noastra. Iata de ce va invitam sa ne face o parere despre setul de centuri GENIE HOURGLASS (AICI cele mai noi PROMOTII), un produs care conform producatorului va poate ajuta sa obtineti rapid o talie in forma de clepsidra si veti parea mult mai slabe.

Desigur aici avem parte si de un artificiu de marketing, pentru ca desigur nimeni nu poate slabi "in cateva secunde, insa sa trecem mai departe si sa vedem mai multe detalii.

Revenind la beneficiile acestui produs, aflati ca eficacitatea centurii GENIE HOURGLASS consta in tehnologia cu dubla compresie si este foarte usor de folosit: fixezi banda de compresie si apoi ajustezi benzile pentru subtierea taliei.

Utilizarea centurii GENIE HOURGLASS va va modela talia, va oferi sustinere pentru spatele tau, iti va imbunatati postura si iti va oferi forma de clepsidra mult dorita. Vei trece de la kilograme in plus la forme de invidiat.
pareri forumuri Genie HourGlass centuri de slabit

GENIE HOURGLASS poate fi purtata atunci cand faci exercitii fizice sau prin casa, dar poti sa o porti si pe dedesubtul hainelor atunci cand mergi in oras sau pentru o seara speciala.

Mai mult chiar, aceasta centura de slabit este ideala pentru persoanele care au nascut si doresc sa revina cat mai rapid la forma fizica de dinaintea sarcinii, pentru a ascunde kilogramele in plus sau pur si simplu pentru a obtine forme mai atragatoare.

Cu centura modelatoare Genie Hourglass te vei simti mult mai slaba si mai sexy, vei obtine forma de clepsidra pe care toata lumea si-o doreste si te vei simti mult mai increzatoare.

Analizand parerile consmatorilor despre avantajele centurii Genie HourGlass, se observa ca acest produs iti defineste talia, ascunde imperfectiunile din zona taliei si nu in ultimul rand este usor de folosit.

Setul livrat de distribuitor contine 2 centuri modelatoare GENIE HOURGLASS, una de culoare beige si una de culoare neagra.

Sunt disponibile urmatoarele marimi de centuri modelatoare GENIE HOURGLASS:
  • S  - corespunde numerelor 32-38 si este ideala pentru o talie cuprinsa intre 56-68 cm
  • M/L - corespunde numerelor 40-46 si este ideala pentru o talie cuprinsa intre 73-91 cm
  • L/XL corespunde numerelor 48-56 si este ideala pentru o talie cuprinsa intre 98-122 cm

Este recomandat sa va alegeti corect marimea centurii pentru a benefecia de efectele sale pozitive asupra siluetei voastre.
MAI POTI CITI