BMW X2 pareri masina cu cel mai sincer design, in Romania prin BMW X2 Holo Experience.

Inainte de a vedea care sunt primele pareri ale consumatorilor despre BMW X2 2018, va spunem ca simultan cu prezentarea de la BMW Welt din Munchen, reprezentanta grupului german BMW din România a dezvaluit o noua modalitate de a prezenta clientilor noile sale produse.

Bazata pe tehnologia Microsoft HoloLens, aceasta noua experienta arata directia în care evolueaza comertul cu masini. Practic, în curând, va veti putea configura masina stand in propriul fotoliu.

BMW X2 Holo Experience este  este unul din proiectele high-tech pe care BMW le-a pregatit pentru lansarea noului model si care sublinieaza pozitionarea noului model pentru un public tânar, dinamic, deschis noilor tehnologii.

BMW X2 Holo Experience si Microsoft HoloLens transpun utilizatorii în universul BMW X2, unde pot cunoaste noul model într-un mod interactiv.

Solutia tehnologica care foloseste ochelari realitate augmentata, cu o tehnologie similara sistemului Head-Up Display folosit si pe BMW X2, proiecteaza imagini virtuale, holograme, în spatiul real.
pareri forum bmw x2 2018 in romania prin holoexperience

Opiniile desprinse din cele mai noi review-uri arata ca in general clientii si fanii percep noul BMW X2 foarte incantati si bucurosi. Emotiile vizibile prin analiza de sentiment a parerilor arata un grad foarte ridicat de multumire si surpriza.

Iata un exemple de parere referitoare la BMW X2, si incarcatura sa emotionala:
Emotie: Bucurie
Autor: @nedzukentokuda
Continut: The 2018 BMW X2 Has The Most Honest Car Design Of 2018
Date: 2018-01-18 13:55:49

Noul BMW X2 demonstreaza ca nu se conformeaza tendintelor, ci îsi creeaza propriul drum. Aspectul extroverit, împreuna cu contururile sale dinamice, îi confera sportivitatea specifica modelelor coupé.

În acelasi timp, proportiile impresionante si designul inovator unic îi asigura aspect exceptional. Este ideal pentru cei care doresc sa descopere trasee noi.

Odata cu modelul X2, pentru prima oara pe un BMW modern, masina germana beneficiaza de o grila mai larga în partea de jos decât în partea de sus, chiar daca forma trapezoidala nu s-a schimbat radical.

Blocurile optice ofera lumini de zi LED, iar optional poti alege versiunea full-LED, în timp ce prizele de aer au dimensiuni generoase.

Motor puternic, directie precisa, suspensie M sport disponibila optional si manevrabilitate precisa care stabileste standarde noi în aceasta clasa de automobile: te bucuri de dinamica si agilitatea oferite de acest model – fie ca este vorba de sprinturi sau distante lungi, condus în mediul urban sau pe drumuri serpuite de tara.

Caracteristicile BMW X2 pot fi îmbunatatite datorita sistemului de tractiune integrala BMW xDrive disponibil optional.

Acesta ofera noului BMW X2 tractiune si stabilitate excelente si îi permite sa intre cu usurinta chiar si în cele mai strânse viraje. Adrenalina specifica circuitului de curse este inclusa – pentru cei care sunt pregatiti.

Noul BMX X2 are o lungime de 4360 mm, o latime de 1824 mm si o înaltime de 1526 mm, în timp ce ampatamentul este de 2670 mm. Astfel, BMW X2 are o lungime usor mai mica decât al BMW X1, care ajunge la 4436 mm.

La interiorul noului BMW X2 gasim scaune sport pentru conducatorul auto si pasagerul din fata în combinatie stofa „Micro Hexagon”/ Alcantara cu detalii galbene si aspect M specific sau, ca alternativa, în combinatie stofa „Micro Hexagon”/ Alcantara sau îmbracate în piele Dakota neagra cu perforatii si detalii albastre; exista si alte variante de tapiterie disponibile.

Topice legate de BMW X2 (Latent Semantic Indexing)
1: bmw, x2, 2018, detroit, new, car, debut, design, makes, show
2: 2018, detroit, design, honest, car, new, debut, makes, north, american
3: bmw, 2018, /, detroit, debut, show, makes, auto, first-ever, cars
4: first-ever, new, #x2, roadshow, show, detroit, car, american, auto, north
5: show, auto, /, new, first-ever, detroit, cars, pro, importer, motors
6: #x2, x2, first-ever, north, debut, american, roadshow, makes, honest, car
7: new, suv, #x2, us, show, coupe, gave, 2019, post, x2
8: detroit, best, car, 2019, suv, post, published, look, crossover, bmw
9: suv, detroit, look, bmw, new, newest, sav, product, talks, manager
10: #bmw, x2, #naias, newest, product, talks, manager, sav, @bmw, bmw