Samsung Galaxy S9 Parerea Social Media inainte de lansarea oficiala.

Samsung Galaxy S9 este noua vedeta a gigantului sud-coreean. Pana la lansarea oficiala a smartphonului Samsung Galaxy S9 mai sunt aproximativ 2 luni, insa deja in social media internationala s-au format primele pareri despre acest device de top.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in mod oficial in cadrul Mobile World Congress 2018, pe data de 27 februarie, o conferinta speciala urmand a fi organizata in Barcelona pentru noul telefon.

Sud-coreenii intentioneaza sa prezinte Samsung Galaxy S9 in cadrul acestei conferinte internationale pentru a avea parte de cat mai multa atentie din partea presei din lumea intreaga, mai devreme decat anul trecut.

Pana la momentul lansarii oficiale exista cateva imagini despre cum va arata telefonul si desigur cateva teste. Samsung Galaxy S9 si-a prezentat noul design. Doua imagini aratandu-ne fara vreun dubiu ce va fi prezentat in cadrul Mobile World Congress din Barcelona.

Samsung Galaxy S9 pareri noutati social media

Senzorul de amprenta este probabil cea mai importanta schimbare de design, acesta fiind amplasat acum pe mijlocul telefonului, în detrimentul pozitionarii de pe Galaxy S8.

Imaginile venite direct din aplicatia Smart composer a celor de la Samsung confirma in mod oficial noul design al Samsung Galaxy S9 pentru intreaga lume.

Samsung Galaxy S9 va avea diferente intre modele nu doar in ceea ce priveste camera, ci si cand vine vorba despre cantitatea de memorie RAM, modelul mai mic urmand a vea mai putin RAM.

Pentru modelul plus urmeaza sa fie oferiti 6 GB de memorie RAM, in timp ce pentru Samsung Galaxy S9 vor fi 4 GB de memorie RAM, iar asta va conta in final cand vine vorba despre performantele aplicatiilor.

Cele mai noi informatii despre Samsung Galaxy S9 au legatura cu puterea telefoanelor, iar rezultatele primelor teste de benchmark prezinta scoruri care impresionante.

samsung galaxy s9 noutati pret lansare

În testul de benchmark avem de-a face cu un Samsung Galaxy S9+, cu modelul SM-G965. La capitolul performanta single-core, telefonul a obtinut 2.422 de puncte. Pe segmentul multi-core, smartphone-ul a ajuns la 8.351 de puncte.

Scorurile de pe Geekbench pentru Samsung arata ca niciun terminal sud-coreean nu a obtinut peste 2.000 de puncte în single-core, în timp ce punctajul maxim multi-core de pâna acum ajunge la aproximativ 6.500 de puncte.

Dupa cum puteti vedea din graficul de mai sus, in acest moment, reactia din social media este una preponderent de surpriza.

Bucuria ajunge sa concureze cu tristetea si furia, lucru de inteles, pentru ca acest nou smartphone nu aduce mari noutati. Galaxy 9 cu siguranta va fi un model de trecere intre S8 si Galaxy S10.

Emotion: Surprise
Author: @Helios_W_D
Content: How Samsung Galaxy S9 Is Rumored To Fare Against iPhone X https://t.co/Z9o2tYNcLv https://t.co/Ndj6LgmbwI