Recunoaste VEDETA politica. Ghiceste cine este politicianul hibrid.

De Craciun sa fim mai buni, sa fim mai veseli si optimisti. Si cum cei care de obicei ne fac viata amara sunt politicienii am incercat sa vedem ce parere are inteligenta artificiala atunci cand incearca sa combine doua chipuri de personaje politice, totul desigur pentru a ne putea descreti cateva clipe fruntile.

Pentru acest experiment i-am ales pe: Traian Basescu, Mihai Tudose, Ludovic Orban, Victor Ponta si Liviu Dragnea.

Asadar, AI-ul a incercat sa creeze un alt chip de posibil personaj pornind de la cate doua dintre "vedetele" de mai sus.

Ceea ce a iesit din aceasta joaca puteti vedea in imaginile de mai jos. Pentru a vedea cine sunt cei doi care alcatuiesc fotografia tineti mouse-ul cateva secunde pe aceasta si o sa va apara numele celor doi.

traian basescu ludovic orrban

traian basescu mihai tudose

liviu dragnea traian basescu

traian basescu victor ponta

ludovic orban mihai tudose
Wiki:

Traian Basescu (Nascut: 4 noiembrie 1951, Murfatlar) presedinte al României între 2004 si 2014.

Mihai Tudose (Nascut: 6 martie 1967  Braila) este un politician român, ales deputat de Braila în Parlamentului României din partea Partidului Social Democrat, si care are in acest moment functia de prim-ministru al României din 29 iunie 2017

Ludovic Orban (Nascut: 25 mai 1963, Brasov) este un om politic si inginer român, presedinte al Partidului National Liberal, care a îndeplinit functia de ministru al transporturilor în Guvernul Tariceanu.

Victor-Viorel Ponta (Nascut: 20 septembrie 1972, Bucuresti) este un om politic român, care a detinut functia de prim-ministru al României din 7 mai 2012 pâna la demisia sa în 4 noiembrie 2015

Liviu Dragnea (Nascut: 28 octombrie 1962, Comuna Gratia, Teleorman) este un politician român, presedinte al Partidului Social Democrat si pre?edinte al Camerei Deputatilor.
MAI POTI CITI