MOARTEA Regelui MIHAI inmormantarea traditiei Regaliste din Romania?

Nu este un "breaking news" ci un eveniment care era de asteptat. Regele Mihai a murit la domiciliul sau din Elvetia, a anuntat Casa Regala. 

Decesul Regelui Mihai a intervenit marti, la ora 13:00. Regele Mihai avea 96 de ani, împliniti la 25 octombrie 2017, si de mai bine de un an si jumatate era foarte grav bolnav.

La începutul lunii martie 2016, când Casa Regala a anuntat ca acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant si leucemie cronica si a fost supus unei interventii chirurgicale la o clinica din Lausanne.

La capatâiului Regelui a stat, pâna în ultima clipa, Alteta Sa Regala Principesa Maria.

Trupul neînsufletit al Regelui Mihai I va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peles, iar apoi pentru doua zile în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei.

inmormantarea regelui mihai tristete si surpriza
Emotia de pe retelele sociale la aflarea vestii mortii lui Mihai I - TRISTETE si Surpriza
Slujba de înmormântare a Regelui Mihai va avea loc la Catedrala Patriarhala.

Înmormântarea va avea loc la Curtea de Arges, în Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala.

Regina Ana, sotia Regelui Mihai, a încetat din viata la 1 august 2016, la vârsta de 92 de ani, la spitalul din Morges, în Elvetia.

Corpul neînsufletit a fost depus la Castelul Peles si apoi regina a fost înmormântata în Catedrala Arhiepiscopala de la Curtea de Arges, acolo unde va fi înhumat si Regele Mihai.

Mihai I a fost regele României între 20 iulie 1927 si 8 iunie 1930, precum si între 6 septembrie 1940 si 30 decembrie 1947.

Mihai I a fost unul dintre putinii fosti sefi de stat din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. ramasi in viata pana in secolul XXI.

Reveneind la intrebarea din titlu: ce credeti ca se va alege de traditia regalista din Romania dupa moartea lui Mihai I?

Pot Radu Duda si cu Principesa Margareta sa duca pe mai departe spiritul si esenta a ceea ce a fost Casa Regala a Romaniei?

Sau totul o sa se reduca doar la bani, proprietati si iar bani???