HOROSCOP Aprilie 2018. Previziuni Astrologice de la CAPRICORN la zodia TAUR

Previziuni astrologice pe scurt de la zodia Capricorn la zodia Taur, horoscop general pentru luna aprilie 2018.

Horoscop aprilie 2018 BERBEC (21.III-20.IV) Luna aceasta, pentru nativii acestei zodii, este posibil să apară unele neplăceri legate de sănătate, dar la fel de bine se poate să manifeste chiar ei un interes special pentru tratamente, diete sau formă fizică.

Nici că se putea găsi o perioadă mai potrivită pentru a-și ajusta stilul de viaţă ori pentru a se ocupa de probleme mai vechi, neglijate. Mult succes!

Horoscop aprilie 2018 TAUR (21.IV-20.V) Gândirea pozitivă te va ajuta să depășești micile obstacole mai uşor, ca să nu mai spunem că te vei simţi mai bine cu tine însăţi.

Firea ta încăpăţânată își va spune cuvântul și la sfârșitul acestei luni, căci vei avea mici conflicte, fapt care ar putea să-ţi creeze și stări de anxietate. Nu ar strica să începi un tratament bazat pe produse naturale și să faci mai mult sport.
Horoscop aprilie 2018 Berbec Taur Leo Fecioara Capricorn

Horoscop aprilie 2018 GEMENI (21.V-21.VI) Pentru a înlătura stările de insomnie, nervozitate, stres, dar şi pentru menţinerea sănătăţii te poţi împrieteni sau reîmprieteni, după caz, cu sportul.

Acordă importanţă alimentaţiei şi nu uita să-ţi faci un set de investigaţii, căci ficatul poate da semne de oboseală când te aştepţi mai puţin. Ai cam turat la capacitate maximă organismul de la inceputul anului, mai trebuie să te și relaxezi!

Horoscop aprilie 2018 RAC (22.VI-22.VII) Dacă fizic nu ai motive de îngrijorare, nu acelaşi lucru se poate spune despre psihicul tău.

Stresul provocat de munca intensă, dar şi viaţa ta sentimentală agitată te vor duce în pragul unei depresii. Lucrează mai mult la acest capitol, ia totul mai uşor şi găsește-ţi activităţi care să te relaxeze și să te facă să uiţi de probleme! Hai că se poate!

Horoscop aprilie 2018 LEU (23.VII-22.VIII) Cei mai sensibili nativi ai acestei zodii pot răci mai uşor în aceasta perioada a anului, puţină atenţie nu ar strica. De asemenea, foarte importantă pentru stimularea imunităţii este și alimentaţia.

Consumă mai multe fructe și legume. Leii trebuie să schimbe acel ceva care îi ţine pe loc emoţional. Gândirea pozitivă şi debarasarea de negativism sunt cu siguranţă pași importanţi înainte.

Horoscop aprilie 2018 FECIOARĂ (23.VIII-22.IX) Puţină Yoga te va pune pe picioare și te va aduce pe linia de plutire. Nu doar că îţi va detensiona corpul, dar îţi va limpezi și mintea și te va face mult mai relaxată.

Nu ignora problemele de sănătate mai vechi, ele se pot rezolva cu atenţie și grijă. Nu face excese alimentare, evită stresul şi încearcă o reechilibrare a organismului pentru ca vara să te prindă în forţă.

Horoscop aprilie 2018 BALANŢĂ (23.IX-22.X) Te vei simţi bine în această perioadă guvernată de Jupiter, însă astrele predispun la îngrăşare. \

Mai mult, în această lună, Marte favorizează indigestiile. Atenţie la pofte, controlul și disciplina te vor tine în formă fizică și psihică. Nu uita să cauți întotdeauna varianta sănătoasă a poftelor tale alimentare. Cu siguranţă vei alcătui un meniu cât se poate de dietetic și delicios.

Horoscop aprilie 2018 SCORPION (23.X-22.XI) Ai acumulat stres până acum şi este momentul relaxării. Te poţi îngrășa din cauza stresului. Probabil resimţi și tu acest lucru și ai pus câteva kilograme în plus pe tine.

Puţin sport distractiv şi câteva analize de rutină ar trebui să te repună pe picioare. Și, bineînţeles câteva ajustări la mărimea porţiilor te vor ajuta să reintri în perechea de jeans preferată.

Horoscop aprilie 2018 SĂGETĂTOR (22.XI-20.XII) Trebuie să-ţi faci timp pentru tine, ca să realizezi că emoţiile şi frustrările nu sunt fondate.

Crează un echilibru în viaţa ta din activităţi sportive, alimentaţie sănătoasă şi relaxare. Slăbește un pic ritmul și bucură-te mai mult de viaţă. Fii prezent aici și acum, nu-ţi lăsa mintea furată de griji din viitor sau frici din trecut!

Horoscop aprilie 2018 CAPRICORN (21.XII-19.I) Semnul tău zodiacal e tranzitat de planetele Venus, Jupiter, Marte, ceea ce înseamnă că nativii vor sta foarte bine cu sănătatea.

Au un an plin din punct de vedere profesional, ceea ce le poate aduce stări de anxietate și stres, factori care pot da unele afecţiuni ale stomacului, dar și dureri de cap. Nu uita legea șahului, întotdeauna după alb, vine negru. Alternează deci, munca și relaxarea.

Horoscop aprilie 2018 VĂRSĂTOR (20.I-18.II) Jupiter îţi creează neplăceri: tensiuni în picioare, retenţie de apă și oboseală. În lunile următoare, Neptun îţi aduce nervozitate, tahicardii sau aritmii. Vei termina aceasta luna fiind extrem de tensionat.

Hai să schimbăm puţin traseul furiei și al oboselii și să le înlocuim cu puţină relaxare, program ordonat şi o dietă sănătoasă! Orice are o rezolvare atâta timp cât îţi dorești!

Horoscop aprilie 2018 PEȘTI (19.II-20.III) Adoptă un stil de viaţă mai sănătos pentru a te elibera de stres, rutină, nemulţumiri.

Starea de sănătate se poate îmbunătăți, fie şi prin găsirea unei noi iubiri. Iar când ne referim la iubire, aceasta poate căpăta nuanţe romantice, prin găsirea unui partener, sau nuanţe practice, prin descoperirea unei noi pasiuni, a unui hobby care să-ţi capteze atenţia și dăruirea.