Biografia ANDREEA GHERASIM de la Horoscop la prezentatoare Meteo.

Mos Nicolae a adus un cadou echipei care prezinta Observatorul matinal, si anume o noua prezentatore Meteo in persoana... Andreei Gherasim (varsta 21 de ani).

Frumusica Andreea s-a alaturat "mai batranilor" sai colegi, Mihai Jurca si Iuliana Pepene si declara ca are planuri foarte mari în continuare: ,,Cred ca va fi un parcurs frumos, mai ales ca sunt foarte ambitioasa!”

Asadar, sa vedem care este in mare biografia profesionala Andreea Gherasim.

Andreea Gherasim a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti (2014 – 2017). În paralel, între 2015 si 2016 a urmat cursurile Intact Media Academy.

Andreea a absolvit cursul de Prezentator de la IMA în februarie 2016, seria a 13-a.

La doar o luna de la absolvire, Andreea a facut parte din proiectul IMA Star – proiect care i-a dat ocazia sa apara pentru prima oara la televizor, ca prezentatoare a rubricilor Horoscop si stiri Mondene.
wiki biografie andreea gherasim

Pe lânga proiectul IMA Star, Andreea a facut practica în redactia Antenei 1, la sectia Social, acolo unde i-a placut foarte mult. si de unde a învatat foarte multe, a întâlnit oameni care au ajutat-o enorm.

Andreea Gherasim este cea mai tânara membra din echipa jurnalului de stiri Observator Matinal, de la Antena 1 si este convinsa ca va avea parte doar de vreme buna si ca atmosfera creata de colegii din platou o va ajuta: ,,Ii am alaturi ai pe Olivia si pe Vali, care sunt tot timpul plini de energie si îmi transmit din starea lor. Dupa 1 an si 3 luni de facut Observator Matinal, ne-am creat o relatie de prietenie si ne simtim foarte bine dimineata, speram ca si cei de acasa sa preia din energia noastra la începutul zilei.”.

Toate diminetile Andreei Gherasim încep la ora 3.30, dar n-ai zice ca se trezeste asa devreme, având în vedere energia si buna dispozitie pe care o afiseaza.

Nu a fost cazul sa tina diete pâna acum si marturiseste ca ar putea renunta la orice, mai putin la desert.

E o mare iubitoare de amandine, eclere cu fistic, dar îi plac si fructele, pe care le manânca mai mult seara.

Desi este extrem de entuziasmata de oportunitatea de prezenta rubrica Meteo, Andreea Gherasim este constienta ca orice pas înainte este dublat si de multe provocari, care insa cu siguranta vor da bine in CV-ul sau pe viitor.
MAI POTI CITI