Wiki de Cancan cu ADA HULUBEI si Ovidiu Popescu la WoWbiz.

Mai toate publicatiile si televiziunile de cancan au tabarat pe Ada Hulubei, presupusa amanta a lui Ovidiu Popescu care se pare ca a "rupt tacerea" si a sustinut ca are dovezi ca a fost agresata de Alina Popescu, sotia jucatorului formatiei FCSB.

"Am dovezi, sunt declaratii date la politie, am mers la spital. Eu am plecat la spital direct... Mi-a dat cu pumnul in fata, mi-a spart buza, m-a lovit la tample, in cap. A doua zi m-a sunat cu numar necunoscut (n.r. sotia lui Popescu)  si mi-a spus ca daca vreau sa ii dau contul meu bancar ca sa imi trimita bani, sa imi pun unghii..."

Ada Hulubei a aratat în direct si certificatul medical pe care si l-a scos dupa ce ar fi fost agresata de Alina Popescu.

Ada a marturisit ca a facut plângere la Politie dupa ce sotia lui Ovidiu Popescu ar fi batut-o.
Biografia ADA HULUBEI amanta lui Ovidiu Popescu

Ada Hulubei si Ovidiu Popescu s-au cunoscut anul trecut, in octombrie, iar relatia lor s-a sfarsit dupa ce fotbalistul s-a casatorit.

Mai mult, relatia lor s-ar fi consumat chiar si acasa la fotbalist, in timp ce sotia lui se afla internata in spital.

Insa lucrurile pot sta un pic mai altfel. Avocata familiei Popescu a spus ca Alina si Ovidiu Popescu sunt casatoriti de 2 ani si nu de cateva luni, asa cum a sustinut Ada.

Toata povestea de cancan a aparut dupa ce un scandal soldat cu injuraturi si chiar agresiune fizica a avut loc in zona lojelor de pe National Arena, la meciul dintre Steaua si Hapoel Be'er Sheva.

Ce este insa si mai interseant, este faptul ca se speculeaza ca Ovidiu Popescu nu este singurul jucator din lotul FCSB-ului care s-a iubit, fara stirea sotiei, cu Ada Hululei.

Ada nu ar fi trecut doar prin patul lui Ovidiu Popescu, ci si a altor trei jucatori din lotul lui Nicolae Dica, care si ei sunt casatoriti si se tem ca vor avea probleme din cauza escapedelor avute cu Ada Hululei!

Gigi Becali a declarat ca nu va interveni în acest scandal: "Ce sa-i fac? Nu e treaba mea atât timp cât nu afecteaza echipa. Am auzit ca o sa ia 3.000 de euro de la Dan Capatos sa mearga la TV ca sa povesteasca totul. Eu nu am nicio problema cu baietii mei. Pot face tot ce doresc. Ma deranja daca mergeau în cluburi, daca pierdeau noptile sau stateau la baute..."