Biografia Radu Marian Barbu iubitul Simonei Halep.

Wiki monden. Simona Halep (in varsta de 26 de ani) si-a luat vacanta, dupa ce a a fost eliminata de la Turneul Campioanelor.

Cu sezonul încheiat, Halep a dat o fuga în Italia alaturi de iubit. Simona a fost surprinsa pe strazile înguste din Portofino (o renumita statiune de lux din Italia) alaturi de...  Radu Marian Barbu.

Conform biografiei oficiale, Radu Marian Barbu, (in varsta de 34 de ani), este nascut la Pitesti in data de 16 octombrie 1983.

Barbu este bun prieten cu jucatorul de tenis Adrian Ungur, cu care a facut pereche la dublu.

Cel mai bun loc ocupat în tenis de Radu Barbu a fost 1.151, pozitie ocupata pe 16 august 2004.

Premiile castigate din tenis se ridica la doar 3.217 dolari.

Radu Marian Barbu este în prezent antrenor la Comesad Pitesti.

biografie radu marin barbu iubit simona halep


În tinerete, Barbu  a jucat la Texas Christian University cu Andrei Mlendea, Simion si Brighiu (primul este actualul antrenor al lui Marius Copil – cel mai bine clasat jucator al României).

In 2017, Radu Barbu a fost directorul turneului Comesad BCR Open disputat la Pite?ti (31 iulie – 6 august), la care Adrian Ungur si Florin Mergea au fost capete de afis.

Iubitului lui Halep îi place sa lucreze cu copiii, carora le îndruma primii pasi în tenis.

În Italia, Halep si Barbu au sarbatorit ziua de nasere (amândoi sunt zodia Balanta, Simona fiind nascuta pe 27 septembrie 1991).

Într-o anumita perioada, Simona Halep s-a iubit cu fiul lui Teia Sponte. Relatia a avut chiar binecuvantarea familiei. Bunica Simonei Halep declara, în exclusivitate pentru ziarul Libertatea, ca fiul lui Sponte, Costa, ar fi alegerea ideala pentru nepoata sa.

Statiunea Portofino ofera unele dintre cele mai frumoase peisaje din Europa. 

Acesta a fost destinatia vedetelor din lumea intreaga pentru mai mult de o jumatate de secol; Guy de Montpassant a fost unul dintre primii vizitatori ai Portofino, iar Liz Taylor, Richard Burton, Nietzsche si Humphrey Bogart considerau Portofino un refugiu perfect pentru o vacanta reusita.
MAI POTI CITI